avusturya viyana enerji yardım ams ma40 ikramiye bonus emekli ev yardımı avusturya haberleri viyana haberleri

Sırbistan’da Bir Yolcudan Yine 46.000 Euro Çıktı!

Horgos sınır kapısında, yiyeceklerin arasına saklanmış döviz ve koltuk aralarına gizlenmiş parfümlerle kaçakçılık girişimi engellendi. Yüksek değerdeki kaçak eşyalarla birlikte araç da geçici olarak alıkonuldu.

Sırbistan’da Bir Yolcudan Yine 46.000 Euro Çıktı!

UTKAN HABER (Viyana) – Sırbistan’ın Horgos sınır kapısında, gümrük memurları ve polis ekipleri tarafından yiyeceklerin arasına saklanmış döviz ve koltukların arasında gizlenmiş parfümlerle yapılan kaçakçılık girişimleri engellendi.

Horgos Sınır Kapısında Kaçakçılık Girişimi: Yiyeceklerde Döviz, Koltuk Arasında Parfüm Bulundu

Olay, 13 Ekim 2024’te sabah saatlerinde, Almanya’dan Bulgaristan’a seyahat eden bir çiftin kullandığı BMW aracıyla başladı. Sınır kapısında yapılan aramada, yolcuların beyan ettiği 20.000 Euro dışında, yiyeceklerin arasına gizlenmiş 46.000 Euro daha bulundu.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Sırbistan Kelebija Sınır Kapısında Korunan Kaplumbağa Kaçakçılığı Engellendi

Sırbistan Gümrük İdaresi Kaçakçılıkla Mücadele Bölümü, polisle birlikte 25 Temmuz ...

Sırbistan Presevo Sınır Kapısında Altın Kaçakçılığı Engellendi: Parfüm Kutularında 440 Gram Altın Bulundu

Sırbistan Gümrük İdaresi Kaçakçılıkla Mücadele Bölümü, polisle birlikte 10 Ağustos ...

Sırbistan Gümrüğünde Yastık İçine Gizlenmiş 506 Gram Esrar Ele Geçirildi

Sırbistan Gümrük İdaresi Kaçakçılıkla Mücadele Bölümü, polisle birlikte 16 Ağustos ...

Sırbistan Belgrad otoyolunda film gibi kovalamaca: Göçmen kaçakçısı ‘dur’ ihtarına uymadı, polis zor kullandı

25 Ağustos 2025 tarihinde, Sırbistan İçişleri Bakanlığı’na bağlı birimlere yapılan ...

Aynı günün akşamında, Almanya’dan Sırbistan’a dönen bir Belgrad yolcusunun kullandığı VW Caddy aracında, ön ve arka koltukların arasında ünlü markalara ait 85 adet kayıtsız parfüm ele geçirildi.

Parfümlerin toplam değerinin 10.000 Euro’yu aştığı tespit edildi. Kaçak eşyanın değeri aracın piyasa değerinin üçte birini aştığı için, gümrük yetkilileri aracı da geçici olarak alıkoydu.

 - İzin Yolu
Yayınlama: 04.11.2024