avusturya viyana enerji yardım ams ma40 ikramiye bonus emekli ev yardımı avusturya haberleri viyana haberleri

Bulgaristan gümrüğünde Türk sürücünün ceketinden 54 bin euro çıktı

Bulgaristan Lesovo Gümrük Noktası’nda, bir Türk tır sürücüsünün ceketinden beyan edilmemiş 100.000 levanın üzerinde para ele geçirildi. Olay, 30 Ocak 2024’te, Litvanya’dan Türkiye’ye seyahat eden sürücü üzerinde yapılan detaylı kontroller sonucunda ortaya çıktı.


Bulgaristan gümrüğünde Türk sürücünün ceketinden 54 bin euro çıktı

UTKAN HABER  [Viyana] – Bulgaristan Lesovo Gümrük Noktası’nda görev yapan gümrük memurları, rutin bir kontrol sırasında, bir tır sürücüsünün ceketinde beyan edilmemiş 100.000 levanın üzerinde para buldu. Olay, 30 Ocak 2024 tarihinde, Litvanya’dan Türkiye’ye giden bir rota üzerinde ülkeden çıkış yapmaya çalışan yabancı plakalı bir tır sürücüsüyle ilgili gerçekleşti.

Gümrükte Büyük Yakalama: Kamyon Sürücüsünden 100.000 Leva Çıktı
Gümrük kontrol alanına gelen Türk vatandaşı olan tır sürücüsü, gümrük memurlarına beyan edecek herhangi bir şeyi olmadığını ifade etti. Ancak, sürücünün giysisi ve davranışları üzerine yapılan detaylı bir kontrol sırasında, memurların şüpheleri doğrulandı. Sürücünün ceketinin iç cebinde, siyah folyo ve bantla sarılmış şekilde, 200 ve 500 euroluk banknotlardan oluşan iki paket bulundu. Yapılan hesaplamalara göre, tespit edilen toplam para miktarı 54.000 euroya ulaşırken, bu miktarın leva cinsinden değeri 105.614,82 leva olarak belirlendi.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Sıla Yolu’nun Güvenli ve Konforlu Adresi: Euro Petrol Sırbistan

UTKAN HABER (Viyana) – Avrupa’dan Türkiye’ye uzanan Sıla Yolu, her ...

Viyana’da Şok Karar! Bu Bonus Artık Verilmeyecek

Viyana, Avusturya’da artırılmış eğitim ödeneğini kaldıran ilk eyalet oldu. Uygulama ...

Avusturya’da Türk Aileden Şok Dava: DNA Testi Üç Kızın Babasının Farklı Olduğunu Ortaya Çıkardı

Avusturya’nın Vorarlberg eyaletinde yaşayan Türk kökenli bir aile, Steiermark’ta görev ...

Avusturya A4 Otoyolunda İki Ayrı Operasyonda 46.800 Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Avusturya Gümrük Müdürlüğü (Zollamt Österreich), kaçak sigara ticaretine karşı A4 ...

Beyan edilmemiş bu büyük miktar nakit, gümrük memurları tarafından derhal el konularak, tır sürücüsü hakkında idari ihlal tutanağı düzenlendi. Olay, sadece uluslararası taşımacılıkta değil, aynı zamanda gümrük yasalarına uyulması gerektiğinin önemini de gözler önüne seriyor. Yapılan bu yakalama, gümrük memurlarının dikkatli ve titiz çalışmalarının bir sonucu olarak kaydedildi.

Bild:  Снимка агенция Митници

 - Avusturya
Yayınlama: 05.02.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.