Yeniden Refah Partili Geyve Belediye Başkanı Mercedes Marka Makam Aracını Satıyor


Yeniden Refah Partisi’nden Sakarya’nın Geyve ilçesi Belediye Başkanı seçilen Selçuk Yıldız, tasarruf vaadini gerçekleştirmek adımı olarak belediyenin Mercedes marka makam aracını satışa çıkardı. “İsrafı bitireceğiz” sözünü yerine getiren Yıldız’ın bu hareketi, hem yerel halktan hem de sosyal medyadan olumlu tepkiler aldı.

Yeniden Refah Partili Geyve Belediye Başkanı Mercedes Marka Makam Aracını Satıyor


UTKAN HABER (Viyana) – 31 Mart yerel seçimlerinde Sakarya’nın Geyve ilçesinden Yeniden Refah Partisi adayı olarak seçilen Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, göreve gelir gelmez verdiği tasarruf sözünü yerine getirme adına önemli bir adım attı. Başkan Yıldız, belediyenin Mercedes marka makam aracını satışa çıkardığını duyurdu.

31 Mart Seçimlerinde Göreve Gelen Selçuk Yıldız, “İsrafı Bitireceğiz” Sözünü Tutarak İlk Adımı Attı
Seçim kampanyası süresince “israfı bitireceğiz” vaadinde bulunan Yıldız, bu vaadi gerçekleştirmek için belediyeye ait makam araçlarında başlattığı tasarruf politikasını kamuoyu ile paylaştı. Yapılan açıklamada, “Belediye şirketimize ait olan Mercedes marka otomobil için satış kararı aldık. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İspanya Türkiye’den vize başvurularını durdurdu!

İspanya, İtalya ve Almanya, Türkiye'den yapılan vize başvurularını Mayıs sonuna ...

İtalya Türkiye’den vize başvurularını durdurdu!

İspanya, İtalya ve Almanya, Türkiye'den yapılan vize başvurularını Mayıs sonuna ...

Almanya Türkiye’den vize başvurularını durdurdu!



İspanya, İtalya ve Almanya, Türkiye'den yapılan vize başvurularını Mayıs sonuna ...

Hakan Ural’dan Siyaset Açıklaması: Görüşlerime En Yakın Parti AKP Değil MHP, Ancak Siyasete Girmeyeceğim

Ünlü televizyon yorumcusu Hakan Ural, siyasi kariyer spekülasyonlarına son vererek ...

Geyve, 31 Mart yerel seçimlerinde önemli bir değişikliğe sahne oldu. AK Parti’den Yeniden Refah Partisi’ne geçen Selçuk Yıldız, rakibi AK Parti adayı Metin Atalay’ı 294 oy farkla mağlup ederek belediye başkanı oldu. Seçim sonuçlarının ardından Başkan Yıldız’ın bu ilk icraatı, seçmenler tarafından verilen sözlerin tutulduğunun bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Yıldız’ın bu adımı, belediyede tasarruf ve israfın önlenmesi yönündeki kararlı duruşunun bir yansıması olarak görülüyor. Belediye başkanının bu hareketi, hem yerel halk tarafından hem de sosyal medyada olumlu tepkilerle karşılandı.

Yayınlama: 08.04.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.