Viyana-Margareten’de Başsız Ceset Bulundu: Polis Cinayet Soruşturması Başlattı

Viyana-Margareten’de yenileme çalışmaları sırasında bir bodrumda başsız bir ceset bulundu; polis, bulguyu şok edici bularak cinayet soruşturması başlattı. Cesedin başı da daha sonra inşaat molozları arasında keşfedildi ve kimliği henüz belirlenemedi.

Viyana-Margareten’de Başsız Ceset Bulundu: Polis Cinayet Soruşturması Başlattı

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana, Margareten – Viyana’nın Margareten bölgesinde, Salı öğleden sonra, Hundsturm semtinde bir bodrumda başsız bir ceset bulundu. Polis, olay yerinde cinayet soruşturması başlatırken, şok edici bulgu, bölge sakinleri arasında büyük endişe yarattı.

Olay, bir apartmanın bodrum katında gerçekleşti. Yenileme çalışmaları yapan işçiler, dayanılmaz kötü bir koku alınca durumu polise bildirdi. Polis yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz olay yerine vardığında, büyük bir plastik torba içinde oldukça çürümüş durumda bir cesetle karşılaştı. Torba, inşaat molozlarının altına gizlenmişti” dedi.

‘Heute’ gazetesinin raporuna göre, cesedin başı da aynı yerde molozların arasında bulundu. Polis, cesedin kimliğinin henüz tespit edilemediğini ve adli tıp incelemesine gönderildiğini açıkladı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Akaryakıt Fiyatları Sert Düşerken Bugün 2 Cent Zamlandı

Avusturya'da, son bir hafta içerisinde benzin ve dizel fiyatları önemli ...

Viyana’da Kirası Ödenmeyen Daireye Giden İcra Memurları Esrar Tarlasıyla Karşılaştı

Viyana'da kirası ödenmeyen bir dairede tahliye işlemi sırasında, icra memurları ...


Viyana Havalimanı’nda İstanbul’a Giden İki Afgan’dan 700.000 Euro Nakit Para Ele Geçirildi

Viyana-Schwechat Havalimanı'nda, İstanbul'a gitmek üzere olan iki Afgan vatandaşın bagajında ...

Bu bulgu, bölge sakinlerini derinden etkiledi. Mahalle sakinlerinden biri, “Heute” gazetesine yaptığı açıklamada, “Bodrum eski ve çok nemliydi. Aslında orayı hiç kullanmıyorduk. Bu durum, tüm komşular arasında büyük bir şok yarattı. Buzağı Lady olayını hatırlatıyor,” dedi.

Polis, olayın ayrıntıları hakkında daha fazla bilgi toplamaya devam ederken, soruşturmanın Viyana Devlet Kriminal Polisi tarafından yürütüldüğü bildirildi. Polis ayrıca, şiddet mağdurlarına yardım sunacak çeşitli acil durum hatlarının bilgilerini paylaştı, bunlar arasında Kadın Yardım Hattı ve Erkek Acil Durum Hattı bulunuyor.

Cesedin ne kadar süredir orada olduğu ve kişinin kesin ölüm zamanı hala belirsizliğini korurken, olayla ilgili gelişmeler devam ediyor.

Yayınlama: 17.04.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.