Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Biz Bitti Demeden Bitmez, Bitmeyecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarını değerlendirirken AK Parti’nin yoluna devam edeceğini ve gerekli değişiklikleri yapacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:  “Biz Bitti Demeden Bitmez, Bitmeyecek”

UTKAN HABER (Viyana) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarını bir zafer olarak nitelendiren Erdoğan, muhalefeti eleştiri yağmuruna tuttu ve “Biz bitti demeden bitmez” diyerek AK Parti’nin gücüne vurgu yaptı.

Erdoğan, seçim sonuçlarını “Seçmenin takdiri ne yönde olursa olsun makbuldür” sözleriyle değerlendirdi ve yerel seçimlerde düşük katılım oranının partisinin oylarını etkilediğini belirtti. Cumhurbaşkanı, özellikle Hatay’da yaşanan siyasi tartışmalara ve yerel seçimlerde karşılaşılan zorluklara değindi. Hatay’ın, 6 Şubat Depremleri’nden bu yana siyasi tartışmalara alet edildiğini ifade eden Erdoğan, seçim sonuçlarının bu kirli senaryolara karşı bir tavır olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı, “Tek iktidar vardır o da milletin ülkeyi yönetme yetkisi verdiği Cumhurbaşkanı ve kabinesidir” diyerek, muhalefetin analizlerine ve iddialarına karşı duruşunu net bir şekilde ortaya koydu. Erdoğan, AK Parti’nin kendi içinde gerekli değişiklikleri yapacağını ve milletin verdiği mesajları doğru okuyarak hareket edeceğini belirtti.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İspanya Türkiye’den vize başvurularını durdurdu!

İspanya, İtalya ve Almanya, Türkiye'den yapılan vize başvurularını Mayıs sonuna ...

İtalya Türkiye’den vize başvurularını durdurdu!

İspanya, İtalya ve Almanya, Türkiye'den yapılan vize başvurularını Mayıs sonuna ...

Almanya Türkiye’den vize başvurularını durdurdu!



İspanya, İtalya ve Almanya, Türkiye'den yapılan vize başvurularını Mayıs sonuna ...

Yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkan CHP’yi de eleştiren Erdoğan, muhalefetin yerel seçimleri yanlış yorumladığını ve gereksiz bir özgüven içinde olduğunu ifade etti. Erdoğan, “Bir taraf sevinç çığlıkları atıyor bir taraf olumsuz karamsar tablo çiziyor, bir kampanya yürütüyor” diyerek, siyasi sahnede yaşananları eleştirdi.

Yayınlama: 17.04.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.