Loto’dan 177 Milyon Euro Kazanan Milyoner Gillian Bayford İkinci Savurgan Kocasınıda Kapı Dışarı Etti

Loto milyoneri Gillian Bayford, lüks tutkusu yüzünden kocası Brian Deans’ı evden kovdu. 177 milyon euro kazanan Bayford, ikinci evliliğinin de servetle ilgili sorunlar yüzünden sona erdiğini yaşadı. Deans, Bayford’un parasını lüks araç ve saatlere harcamakla suçlanıyor, sonunda ilişkileri sona erdi.


Loto’dan 177 Milyon Euro Kazanan Milyoner Gillian Bayford İkinci Savurgan Kocasınıda Kapı Dışarı Etti

UTKAN HABER (Viyana) – Euromillions’dan elde ettiği milyonluk servetiyle tanınan Gillian Bayford, kocası Brian Deans’ın lüks tutkusu nedeniyle evliliğine son verdi. 2012 yılında, o zaman eşi Adrian ile birlikte 177 milyon euro kazanan Bayford, bu büyük ikramiyenin aşk hayatına şans getirmediğini gördü.

Britanya medyasının Cumartesi günü duyurduğu habere göre, Bayford’un ikinci evliliği de sona erdi. 43 yaşındaki Brian Deans, daha önce dolandırıcılık suçundan mahkum edilmiş biri olarak, Bayford’un servetini lüks araba ve saat alımları için harcamakla suçlanıyor. Kaynaklara göre, Bayford, Deans’a cömertçe para sağlamış, ancak Deans sürekli olarak daha fazlasını talep etmiş ve sonunda İskoçya’daki evlerinden kovulmuş.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Almanya’da Yanlış Park Edenleri İhbar Eden Gence Saldırı: Anzeigenhaupmeister Matthei Yumruk Yedi

Almanya'nın Saksonya eyaletinde, yanlış park edenleri ihbar eden 18 yaşındaki ...

Deans, Bayford ile tanışmadan önce Dundee’de harap bir dairede yaşarken, Bayford’un evine taşındıktan sonra savurgan bir yaşam sürmeye başladı. Pahalı seyahatler, araba ve saat alımları için büyük meblağlar harcadı. Bir süre sonra Bayford, Deans’ın lüks yaşam tarzını finanse etmek için giderek daha fazla para harcamak zorunda kaldı.

Şimdi Auchterarder’da bir pub işlettiği belirtilen Deans, Bayford’dan aldığı her şeyi harcamış ve ilişkinin bitmesinin kendisi tarafından olduğunu iddia etmiş. Eski çiftin, kilit altında doğan ortak bir kız çocukları var.

Geçen yıl Bayford, ailesiyle olan ilişkisini kesmiş ve onlara 20 milyon sterlin vererek borçlarından kurtardığı halde, aile üyelerinin kendisine ve kazandığı paraya karşı açgözlü davrandığını belirtmişti. Babası ve kardeşi sürekli şirket açıp kapattıkları için, Gillian her seferinde onları borçlarından kurtarmış.

Bayford, Deans ile evlenirken evlilik sözleşmesi yaptırmış ve böylece bir boşanma durumunda onun varlıklarına herhangi bir hak iddia edemeyeceğini belirtmiş. Bu dramatik ayrılık, kazanılan büyük bir servetin bile kişisel ilişkilerde yaşanan sorunları çözemeyebileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yayınlama: 11.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.