Viyana Belediye Başkanı Michael Ludwig’den Ramazan Mesajı

Viyana Belediye Başkanı Michael Ludwig, Ramazan ayının başlangıcında tüm Müslümanlara huzur ve birlik mesajı gönderdi. Ludwig, şehirdeki farklı kültürler arasında saygılı birlikteliğin önemini vurgulayarak, “İnsan Olmak Birleştirir” temasını destekledi.

Viyana Belediye Başkanı Michael Ludwig’den Ramazan Mesajı

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana Belediye Başkanı Michael Ludwig, Ramazan ayının başlaması vesilesiyle sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınladı. Mesajında tüm Müslüman kadın ve erkeklere Ramazan ayının huzurlu başlangıcını diledi ve bu ayın birlik ve dayanışma zamanı olduğunu vurguladı.

Ludwig, Avusturya’daki İslam Topluluğu’nun bu yıl “İnsan Olmak Birleştirir” teması altında Ramazan’ı kutladığını belirterek, bu temasın Viyana’daki saygılı birlikteliğe de uygun düştüğünü ifade etti. Ludwig mesajında, “Eğer biz tam da bu birleştirici özelliği ayırıcı özelliklerin önüne koyar, birbirimize yaklaşır, birbirimizi dinler ve ellerimizi uzatırsak, o zaman saygılı birlikteliğin Viyana’da yaşanmış bir gerçeklik olarak kalacağına inanıyorum,” dedi.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Avusturya’nın Niederösterreich Eyaletinde Aşırı Hız Yapan Dokuz Araca El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Avusturya’da 1 Mart 2024’ten İtibaren Polis Tarafından 21 Otomobile El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Belediye Başkanı’nın bu sıcak ve birleştirici tonu, şehirde yaşayan farklı kültür ve inançlardan insanlar arasında karşılıklı anlayış ve saygının önemini vurguluyor. Ludwig, mesajını “Bu düşünceyle: Ramazan Mubarek!” diyerek bitirdi, böylece Viyana’daki Müslüman topluluk üyelerine özel bir Ramazan tebriği yolladı.

Yayınlama: 11.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.