Linz’de Şok Eden Olay: 13 Yaşındaki Çocuk Direksiyon Başında Yakalandı!

Linz’de Şok Eden Olay: 13 Yaşındaki Çocuk Direksiyon Başında Yakalandı!

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Linz şehrinde şaşırtan bir olay yaşandı. Henüz 13 yaşındaki bir çocuk, gece yarısı araba kullanırken polis tarafından yakalandı.

Olay, Linz kentinde gece saat 01.00 civarında Herrenstraße bölgesinde gerçekleşti. Devriye görevindeki polis ekipleri, sadece park lambaları açık şekilde ilerleyen bir araç fark etti. Durumdan şüphelenen ekipler, uyarı amacıyla mavi ışıkları yakınca araç hemen yol kenarına çekip durdu.

Aracı durdurup kontrol eden polisler, direksiyon başında henüz 13 yaşında bir çocuğun olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Çocuğun ifadesine göre, yaklaşık bir saat önce Pasching’den yola çıkmıştı. Polis ekipleri ayrıca, bu çocuğun daha önce de benzer suçlardan dolayı bilindiğini ve emniyet birimleriyle ilk kez karşı karşıya gelmediğini belirtti.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da FPÖ’den ORF Maaşlarına Tepki: Ortalama Aylık Maaş 7.140 Euro Brüt

Avusturya'da FPÖ Genel Sekreteri ve Medya Sözcüsü Christian Hafenecker, hane ...

Viyana’da Kira Krizine Karşı Radikal Adım: Belediye Evlerinde Kuralları Değişiyor

Viyana Belediyesi, özel kampanyalar ve yeni bir tahsis modeliyle daha ...

Avusturya’da Sıkı Tasarrufa Rağmen 250 Euro Isınma Desteği – Heizkostenzuschuss

Sıkı tasarruf önlemlerine rağmen Salzburg eyaletinde belirli gelir sınırları içinde ...

Avusturya İçişleri Bakanı Karner: Suriye’ye yönelik yeni sınır dışı işlemleri ve ülkede toplantı planlanıyor

Avusturya İçişleri Bakanı Gerhard Karner, yılbaşı öncesinde Suriye İçişleri Bakanı ...

Yaşanan olayın ardından araç, herhangi bir hasar almadan sahibine teslim edildi. Araç sahibi, otomobilini hasarsız bir şekilde geri aldığı için rahat bir nefes aldı.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yayınlama: 06.03.2025