Kahveye Gübre Fişi Kesen Dükkanın Sahibi AK Partili Belediye Başkanı Çıktı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, gazeteci Hakan Demir’e bir kafede içtiği Türk kahvesi için “gübre” olarak fiş kesildi; dükkanın sahibi AK Partili Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli çıktı.

Kahveye Gübre Fişi Kesen Dükkanın Sahibi AK Partili Belediye Başkanı Çıktı

UTKAN HABER (Viyana) – Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, gazeteci Hakan Demir’in bir kafede içtiği Türk kahvesine, “KDV oranı sıfır olan” gübre olarak fiş kesildiği ortaya çıktı. İlgili dükkanın, AK Partili Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli’ye ait olduğu belirlendi.

Olay, gazeteci Hakan Demir’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Demir, “Yol üstü bir yerde kahve içtik, fişteki ürüne ve KDV’ye bakın” ifadeleriyle, kendisine kesilen fişi paylaştı. Fişte, alınan ürünün “gübre” olarak gösterildiği ve KDV’nin sıfır olarak işlendiği görüldü.

Akdenizli Tarım isimli şirketin sahibi olan Bayram Önder Akdenizli, konuya ilişkin açıklama yaparak, “Arkadaşlar iki tane Türk kahvesi içmiş. Pos makinesi bozulduğu için gübre satışı yaptığımız firmanın pos cihazından fiş kesilmiş. Tamamen iyi niyetli davranıldı. Burada art niyet yok. Yedi yıldır ilçenin vergi rekortmeniyim” dedi.

 

Yayınlama: 01.05.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.