Fatih Erbakan’dan İktidara Net Mesaj: “Lükse ve Şatafata Son Vereceğiz”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ağrı ziyaretinde hükümeti lüks ve şatafatlı yönetim biçimi nedeniyle eleştirdi ve yerel yönetimlerde israfı önleme, şeffaflık ve hesap verilebilirlik üzerine bir anlayış benimseyeceklerini vurguladı. Erbakan, tüm belediyelerde yolsuzluklara ve kötü yönetim anlayışına karşı mücadele edeceklerini ifade etti.


Fatih Erbakan’dan İktidara Net Mesaj: “Lükse ve Şatafata Son Vereceğiz”

UTKAN HABER (Viyana) – Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ağrı ziyaretinde hükümete yönelik eleştirilerini sürdürdü. Partisinden Hamur Belediye Başkanı seçilen İsmet Aslan’ı ziyaret eden Erbakan, daha sonra Yeniden Refah Partisi genel merkez heyetiyle birlikte Hamur, Eleşkirt ilçesine bağlı Yücekapı ve Yayladüzü beldelerine teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gazetecilere açıklama yapan Erbakan, hükümetin lüks ve şatafat içindeki yönetim anlayışını eleştirerek, “İsrafı önleyerek, lükse ve şatafata son vererek belediyelerimizi rüşvetten ve yolsuzluktan arındıracağız” ifadelerini kullandı. Erbakan, isim vermeden yaptığı eleştirilerle, mevcut yönetimin harcamalarını ve yönetim biçimini sorguladı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Sigaraya Bir Zam Daha: İşte Yeni Fiyat Tarifesi

Esse grubundaki sigaralara 3 TL zam yapıldı. Yeni fiyatlar 3 ...

Gurbetçilere Üzücü Haber: Yurtdışından Türkiye’ye İkinci Telefon Getirilmesine Yasak Getirildi

Türkiye'ye yurtdışından ikinci bir cep telefonu getirilmesine yasak getirildi; fazladan ...

Avusturya-Türkiye İlişkilerinde Yeni Perspektifler: Dışişleri Bakanı Schallenberg Ankara’da

Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg, 13-14 Mayıs tarihlerinde Türkiye'ye gerçekleştirdiği ...

Erbakan’ın bu sözleri, Yeniden Refah Partisi’nin yerel yönetimlerde nasıl bir politika izleyeceğinin de ipuçlarını verdi. Parti, israfın önlenmesi, şeffaflık ve hesap verilebilirlik üzerine kurulu bir yönetim anlayışını benimseyeceğini vurguladı.

Ağrı ziyaretinin sonunda Erbakan, “Halkımızın desteğiyle, tüm belediyelerimizde bu değişimi gerçekleştireceğiz. Yolsuzluklara ve kötü yönetim anlayışına karşı mücadelemiz sürecek” dedi ve ekledi: “Bizim belediyecilik anlayışımız, halka hizmet etmek üzerine kurulu olacak.”

Yayınlama: 01.05.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.