CHP’nin Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Ekilen Tohumlar Fide Oldu”

Türkiye’nin yerel seçimleri sonrası, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu umutlu bir mesaj yayınladı. “Ekilen tohumlar fide oldu” diyerek, partisinin seçim sonuçlarını olumlu bir başlangıç olarak değerlendirdiği ve ülkenin geleceğine dair iddialı hedefler belirlediği belirtildi.


CHP’nin Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Ekilen Tohumlar Fide Oldu”

UTKAN HABER (Viyana) – Türkiye, yerel yönetimleri belirlemek üzere sandık başına gitti. Sandıkların kapanmasının ardından sonuçlar bir bir açıklanırken, eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, mevcut duruma ilişkin ilk değerlendirmesini yaptı.

Ülkenin dört bir yanından seçim sonuçları gelmeye devam ederken, Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. “Cumhuriyet’in ruhuna ve devrimlerine sahip çıkan bütün vatan evlatlarına selam olsun,” diyerek başladığı mesajında, “Umudu ülkenin dört bir tarafına serpen Cumhuriyet Halk Partisi var olsun,” ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizi aydınlıklara götürme yolunda son bir adım kaldı. Ekilen tohumlar fide oldu, fideler çınar olacak… Ağaçlar dikip ormanlara kavuşacağız, rüzgarda dans eden yapraklar gibi, yağmura değeceğiz, bir olup mücadelemizi sürdüreceğiz, hep beraber ülkemizi aydınlığa kavuşturacağız.”

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Biz Bitti Demeden Bitmez, Bitmeyecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarını değerlendirirken AK Parti'nin yoluna devam ...

Hakan Ural’dan pahalılık eleştirisi: İki porsiyon döner 1370 TL olur mu?

Televizyon ekranlarında magazin yorumculuğu ile dikkat çeken Hakan Ural, son ...

AKP’nin Kaybettiği Belediyelerin Bazılarında T.C. İbaresi Geri Geldi

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından, AK Parti'nin yönetimini kaybettiği ...

İsveç’te birçok kez Kur’an-ı Kerim yakan Salwan Momika ‘nın Ölüm İddiaları Asılsız Çıktı


Salwan Momika, İsveç ve Norveç'te Kur'an-ı Kerim yakma eylemleriyle tanınan ...

Bu mesaj, CHP’nin seçim sonuçları karşısında umutlu bir tutum sergilediğini ve önümüzdeki dönem için iddialı hedefler koyduğunu gösteriyor. Kılıçdaroğlu’nun ifadeleri, partisinin seçim sonuçlarını bir başlangıç olarak gördüğünü ve ülkenin geleceği için olumlu bir vizyon sunduğunu ortaya koyuyor.

Yayınlama: 31.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.