Avusturya’da Baba ve Oğul 118 km Hızla Yarıştı: Ehliyetleri ve Araçlarına El Konuldu

Avusturya’nın Steiermark eyaletine bağlı Kapfenberg kentinde baba ve oğul, şehir içi bölgede 118 km hızla yarış yaparken yakalandı. Bu tehlikeli davranışları sonucu, her iki kişinin de ehliyetlerine el konuldu ve kullanılan iki Audi S3 aracı trafikten men edildi.

Avusturya’da Baba ve Oğul 118 km Hızla Yarıştı: Ehliyetleri ve Araçlarına El Konuldu

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Steiermark eyaletinde bağlı Kapfenberg kentinde, geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen olayda, 57 yaşındaki bir baba ile 25 yaşındaki oğlu, şehir içinde bulunan bir bölgede hız yarışına tutuştu. İki Audi S3 ile gerçekleştirilen bu tehlikeli yarış, yerel trafik polisinin dikkatinden kaçmadı.

Kapfenberg’de Baba ve Oğuldan Hız Düellosu: 118 km/s ile Yarıştılar
B 116 numaralı yolda, Diemlach mahallesindeki bir trafik ışıklarında duran baba ve oğul, ışıkların yeşile dönmesiyle birlikte lastiklerini gürültüyle döndürerek hızla hareket etti. Bu sırada bölgede devriye gezen sivil bir polis ekibi, hemen araçların peşine düştü. Kısa süre içinde 118 km/s hıza ulaşan ikili, polis tarafından durduruldu.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya Graz’da Boğmaca Enfeksiyonu Nedeniyle Bir Bebek Hayatını Kaybetti

Avusturya'da ağır bir Boğmaca enfeksiyonu nedeniyle birkaç haftalık bebek hayatını ...

Avusturya | Steiermark Eyaletinde 18 Yaşındaki Ukranyalı Genç Babasını Bıçaklayarak Yaraladı

Steiermark'ın Feldbach bölgesinde, aile içi bir tartışmanın trajik bir olaya ...

Avusturya’daki Okullarda Cep Telefonu Yasağı Gündemde: Eğitimciler ve Uzmanlar Arasındaki Fikir Ayrılıkları Derinleşiyor

Avusturya'nın Steiermark bölgesinde, okullarda cep telefonu kullanımının yasaklanması konusunda eğitimciler ...

Yapılan ilk ifadelerinde, baba ve oğulun, araçlarındaki motor onarımını takiben bir “performans testi” yaptıklarını iddia ettikleri öğrenildi. Ancak bu açıklamalar, yetkililer tarafından kabul görmedi ve her iki şahsın da ehliyetlerine el konuldu, araçları ise Bruck-Mürzzuschlag Bölge İdaresi tarafından geçici olarak trafikten men edildi.

Yayınlama: 22.04.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.