Ünlü Sunucu Hakan Ural Türk Kahvesi Fiyatlarına İsyan Etti: “Buna Bir Çare Bulsunlar”

Ünlü sunucu Hakan Ural, yüksek yeme-içme fiyatlarına tepki gösterdi. Özellikle Türk kahvesi için ödediği 280 lira gibi yüksek bir meblağa dikkat çekerek, bu duruma sosyal medya ve televizyon programları üzerinden isyan etti. Fiyatların yüksek olması konusundaki endişelerini dile getirirken, bu artışların denetlenmesi ve çözüm bulunması gerektiğini vurguladı.

Ünlü Sunucu Hakan Ural Türk Kahvesi Fiyatlarına İsyan Etti: “Buna Bir Çare Bulsunlar”

UTKAN HABER (Viyana) – Ünlü sunucu Hakan Ural, son dönemde sıkça gündem olan yüksek yeme-içme fiyatlarına dair tepkisini dile getirdi. Özellikle Türk kahvesi için ödediği yüksek meblağa isyan eden Ural, bu konudaki duyarlılığını sosyal medya ve televizyon programları aracılığıyla ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde İsrail-İran gerilimi hakkındaki yorumlarıyla da dikkat çeken Hakan Ural, gıda enflasyonu ve artan fiyatlar konusunda da sesini yükseltti. Yeme içme sektöründeki fiyat artışlarına örnek olarak geçen hafta “İki porsiyon dönere 1370 lira ödedim” şeklinde bir örnek vermişti.

Son olayda ise, Zincirlikuyu’da bulunan bir alışveriş merkezinde içtiği Türk kahvesi için 280 lira ödemek zorunda kaldı. Mynet haberine göre, bu duruma tepki gösteren Ural, “Kartla ödeyince fark etmiyorsun ama nakit ödediğinde içim yanıyor. Dünyanın en küçük bardağındaki iki yudumluk kahve için bu kadar para olur mu? Bunları artık nasıl denetleyecekler ne yapacaklarsa yapsınlar. Artık buna bir çözüm, çare bulsunlar. İnsanların psikolojisi bozuluyor, herkes isyan ediyor” ifadelerini kullandı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Taksim Bombacısı Suriyeli Ahlam Albashır’a 1794 Yıl Hapis Cezası Verildi

İstanbul'da 2023 yılında İstiklal Caddesi'nde düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin davada ...

Fatih Erbakan’dan İktidara Net Mesaj: “Lükse ve Şatafata Son Vereceğiz”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ağrı ziyaretinde hükümeti ...

Kahveye Gübre Fişi Kesen Dükkanın Sahibi AK Partili Belediye Başkanı Çıktı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, gazeteci Hakan Demir'e bir kafede içtiği Türk ...

Ünlü sunucunun bu tepkisi, özellikle sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kullanıcı da benzer deneyimlerini paylaşarak fiyat artışlarına olan rahatsızlıklarını dile getirdi.

Yayınlama: 22.04.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.