Avusturya | Innsbruck’ta Okul Yakınında Çocukları Rahatsız Eden Şüpheli Aranıyor

Innsbruck’ta bir okulun yakınında çocukları tehdit eden ve onlardan para ile cep telefonu talep eden kimliği belirsiz bir şahıs aranıyor. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, bir çocuk annesini arayarak yardım istedi ve bu durum şüphelinin olay yerinden kaçmasına neden oldu.

Avusturya | Innsbruck’ta Okul Yakınında Çocukları Rahatsız Eden Şüpheli Aranıyor

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Tirol eyaletinin başkenti Innsbruck bölgesinde bir okulun yakınlarında gerçekleşen ve çocukların güvenliğini tehdit eden bir olayla sarsıldı. Çarşamba sabahı, Freundsbergstraße’de yürüyen birkaç çocuk, kimliği belirlenemeyen bir adam tarafından durduruldu. Şüpheli, çocuklardan birine bıçak göstererek para ve cep telefonu talep etti.

Olay, yerel saatle sabah 7.30 civarında yaşandı. Bir durumda, yabancı bir öğrenciyi yanına çağırdı ve öğrenci bu tehdit karşısında annesini arayarak yardım istedi. Bu durum, saldırganın olay yerinden kaçmasına neden oldu ve adam Gutshofpark yönünde kayıplara karıştı.

Gün içinde, 23 yaşındaki bir kadın da saldırganın çocuklara yönelik girişimlerine tanık oldu ve müdahale etti. Kadın, şüphelinin kendisini takip etmeye başlaması üzerine enerjik bir şekilde bağırarak saldırganı uzaklaştırmayı başardı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Yıllarca Kira Yardımı Alan 70 Yaşındaki Türk İhbar Edildi

Avusturya'nın Tirol eyaletine bağlı İnnsbruck'ta, Türkiye'deki mülklere sahip olmasına rağmen ...

Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Avusturya’nın Niederösterreich Eyaletinde Aşırı Hız Yapan Dokuz Araca El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Polis şimdi, bu endişe verici olaya karışan kişiyi bulmak için bir soruşturma yürütüyor. Şüpheli şu şekilde tanımlanıyor: Yaklaşık 20 yaşında, 170 ile 175 santimetre boyunda, ince yapılı, açık saçlı ve çok açık tenli. Gözlük takıyor ve olay sırasında siyah bir kapüşonlu ceket, koyu renkli pantolon ve koyu bir boyunluk giyiyordu.

Polis, tanıklardan gelen ipuçlarının soruşturmaya yardımcı olabileceğini belirtiyor ve vatandaşlardan şüpheli hakkında bilgi sahibi olanların Innsbruck Şehir Polis Komutanlığı’nın Kriminal Büro’suna 059133/75-3333 numarasından ulaşmalarını rica ediyor.

Yayınlama: 21.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.