Almanya’nın Bremen Şehrinde 7 Yaşındaki Oğlunu Öldüren Türk Baba Mahkemede Hesap Verdi

Almanya’nın Bremen şehrinde, 7 yaşındaki oğlunu öldüren 47 yaşındaki Türk baba mahkemede suçunu kabul etti. Şizoaffektif bozukluğu olan baba, çocuğun “hızlı ve acısız” ölmesini istemiş, dava 2 Nisan’da devam edecek.

Almanya’nın Bremen Şehrinde 7 Yaşındaki Oğlunu Öldüren Türk Baba Mahkemede Hesap Verdi

UTKAN HABER (Viyana) – Almanya’nın Bremen şehrinde, bir baba tarafından yedi yaşındaki oğlunun öldürülmesi ülkeyi derinden sarsan bir trajediye sahne oldu. 47 yaşındaki Türk vatandaşı sanık, Bremen Eyalet Mahkemesi’nde suçunu kabul etti. Savcılığa göre, adam 2023 yılının 17 Eylül gecesi evlerinde uyuyan oğlunu bir mutfak bıçağı ile öldürdü. Çocuk, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Sanığın şizoaffektif bozukluk çektiği ve bu durumun suç işleme kapasitesini önemli ölçüde azaltmış olabileceği belirtiliyor. Olayın ardından kendisine zarar veren adam, bir psikiyatrik tesiste tutuluyor.

Olaya ilişkin detaylar, mahkemede ortaya çıktı. Sanık, oğlunun kendisine annesiyle yaşadığı bir tartışmayı anlattığını ve annesiyle birlikte yaşamaktansa kendisiyle yaşamayı tercih ettiğini söyledi. Sanık, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olacağı ve hapishaneye gireceği konusunda endişelenmiş. Bu korkuyla, çocuğun “hızlı ve acısız” bir şekilde ölmesini istediğini ifade etti.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Tek Ebeveynlere ve Tek Gelirli Ailelere 1.500 Euro’ya Kadar Yardım

Avusturya'da tek ebeveynlere ve tek kazançlı ailelere yönelik mali destekler, ...

Almanya’da 6-7 Euro olan Döner Fiyatlarına Müdahale: Fiyatlar 4,90 Euro’ya Düşürülsün Önerisi

Almanya'da hızla yükselen döner fiyatlarına karşı Die Linke partisi, döner ...

Almanya’da Elektrikli Otomobil Pişmanlığı: Sahiplerin Yarısı Kararından Memnun Değil

Almanya'daki elektrikli otomobil pazarı durgunluğa girmiş durumda. Çoğu Alman, desteklerin ...

Emeklilikte 2000 Euro Maaş Alabilmek İçin Ne Kadar Kazanmalısınız?

2000 Euro emekli maaşı alabilmek için yüksek gelir elde etmeniz ...

Çiftin 2009 yılında evlendiği ve iki çocuk sahibi olduğu bilgisi verildi. Sanık, eski eşinin yeni bir partnerle tanışmasının ardından çocukların davranışlarında bir değişiklik fark ettiğini belirtti. Haziran 2023’te, eski eşinin evine duygusal kontrolünü kaybederek ziyarette bulunduğunu ve olaydan sonra çocuklarla herhangi bir iletişimi olmadığını ifade etti.

Polis memuru, olay yerine ulaştıklarında karşılaştıkları manzarayı ve yaşanan travmayı anlattı. Beş meslektaşının olayın ardından terapi gördüğünü belirtti.

Dava 2 Nisan’da devam edecek ve kurbanın annesi tanık olarak dinlenecek.

Yayınlama: 08.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.