Almanya | Kuzey Ren-Vestfalya’dan Ailelere Ücretsiz 7 Günlük Tatil Desteği

Kuzey Ren-Vestfalya (NRW) eyaleti, düşük gelirli, birden fazla çocuğa sahip veya tek ebeveynli aileler gibi tatil yapma imkanı olmayan ailelere yönelik olarak ‘Familienzeit NRW’ programı kapsamında 7 günlük ücretsiz tatil ve tam pansiyon sunuyor. Program, ailelerin bir aile tatil merkezinde birlikte vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Almanya | Kuzey Ren-Vestfalya’dan Ailelere Ücretsiz 7 Günlük Tatil Desteği

UTKAN HABER (Viyana) – Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya (NRW) eyaleti, ailelere maliyeti eyalet tarafından karşılanan 7 günlük ücretsiz tatil imkanı sunuyor. Bu destek, özellikle tatil yapamayacak durumda olan düşük gelirli aileler, birden fazla çocuğu olan aileler, tek ebeveynli aileler ve engelli bireyler bulunan aileler için tasarlandı.

NRW eyalet hükümeti tarafından desteklenen ‘Familienzeit NRW’ programı, ailelerin birlikte kaliteli zaman geçirebilecekleri bir aile tatil merkezinde konaklamalarını sağlıyor. Program, yüksek seyahat, konaklama ve yiyecek-içecek maliyetleri nedeniyle tatil yapma şansı olmayan ailelere yönelik bir fırsat sunuyor.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’da Kültürel Çatışmalar Artarken, Başkan Yardımcısı Wiederkehr’den Ulusal Dayanışma Çağrısı

Viyana'nın Başkan Yardımcısı ve Entegrasyon Konseyi Başkanı Christoph Wiederkehr, şehirde ...

Avusturyalı 91 Yaşındaki Milyoner Lugner Düğün Dansı Hazırlıklarına Küçük Arısıyla Başladı

Avusturyalı ünlü iş insanı Richard Lugner, 91 yaşında, "Bienchen" lakaplı ...

Viyana’da 13A Otobüs Şoförü Ağlayan Küçük Çocuklu Anneyi Otobüsten Attı

Viyana'da 13A otobüs hattında çalışan bir şoför, sürekli ağlayan küçük ...

Avusturya’da Tek Ebeveynlere ve Tek Gelirli Ailelere 1.500 Euro’ya Kadar Yardım

Avusturya'da tek ebeveynlere ve tek kazançlı ailelere yönelik mali destekler, ...

Ücretsiz tatil fırsatından yararlanmak isteyen ailelerin belirli kriterleri karşılaması gerekiyor. Bu kriterler arasında, § 53 Vergi Düzenlemesi Kanunu’na göre desteklenebilir durumda olmak veya geliri “Sosyal Yardımın Standart Oranının Dört Katından Daha Fazla Olmayan Kişiler” arasında olmak yer alıyor. Gelirden bağımsız olarak, bakıma muhtaç çocukları olan aileler veya en az bir engelli aile üyesi bulunan aileler de program kapsamında değerlendiriliyor.

Familienzeit NRW’ programı, ailelerin bir arada vakit geçirebilmesi ve günlük yaşamın streslerinden uzaklaşabilmesi için önemli bir imkan sunuyor. Aileler, program hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için ilgili devlet kurumlarına başvurabilirler. Bu destek sayesinde, tatil yapma hayali kuran pek çok aile için unutulmaz anılar biriktirme fırsatı doğuyor.

Yayınlama: 18.02.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.