YRP Başkanı Fatih Erbakan: Milletimiz yolunu kaybetmiş vefasızlara en güzel dersi verdi


Yeniden Refah Partisi, 2024 yerel seçimlerinde %6 oy oranıyla Türkiye’nin 3. büyük partisi oldu, Şanlıurfa ve Yozgat dahil 69 belediye kazandı.


YRP Başkanı Fatih Erbakan: Milletimiz yolunu kaybetmiş vefasızlara en güzel dersi verdi


UTKAN HABER (Viyana) – Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin 2024 yerel seçim sonuçlarına ilişkin parti genel merkezinde önemli açıklamalarda bulundu. Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye genelinde yüzde 6 oy oranına ulaştığını ve 14 Mayıs seçimlerine göre oylarını yüzde 100’ün üzerinde artırarak Türkiye’nin üçüncü büyük partisi olduğunu ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Seçimlerde Yüzde 6 Oy Oranıyla Türkiye’nin 3. Partisi Oldu
Erbakan, “Partimiz seçimlerin tartışmasız galibi ve yıldızıdır” diyerek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Yozgat Belediyesi başta olmak üzere toplamda 69 belediyede zafer kazandıklarını belirtti. Bu başarının, Yeniden Refah Partisi ve Milli Görüş ideolojisinin millet nezdindeki güçlü tercihini yansıttığını vurgulayan Erbakan, bu sonuçların aynı zamanda Milli Görüş’ün yeniden şahlanışının ve iktidar yürüyüşünün başlangıcı olduğunu söyledi.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İspanya Türkiye’den vize başvurularını durdurdu!

İspanya, İtalya ve Almanya, Türkiye'den yapılan vize başvurularını Mayıs sonuna ...

İtalya Türkiye’den vize başvurularını durdurdu!

İspanya, İtalya ve Almanya, Türkiye'den yapılan vize başvurularını Mayıs sonuna ...

Almanya Türkiye’den vize başvurularını durdurdu!



İspanya, İtalya ve Almanya, Türkiye'den yapılan vize başvurularını Mayıs sonuna ...

Hakan Ural’dan Siyaset Açıklaması: Görüşlerime En Yakın Parti AKP Değil MHP, Ancak Siyasete Girmeyeceğim

Ünlü televizyon yorumcusu Hakan Ural, siyasi kariyer spekülasyonlarına son vererek ...

Erbakan, seçim sonuçlarının AK Parti için bir uyarı anlamı taşıdığını ve iktidar partisinin 2019 yerel seçimlerine göre yüzde 8 oranında oy kaybederek, 574 belediye başkanlığından 381’e düştüğünü ifade etti. Erbakan, bu sonuçların ekonomik kriz, yoksulluk, İsrail ile devam eden ticaret ilişkileri, terör örgütlerine karşı tutum ve İsveç’in NATO üyeliğine onay gibi faktörlerden kaynaklandığını belirtti. Ayrıca, yönetimde ve dış politikada adaletin önemine vurgu yaparak, iktidarın alması gereken derslerin altını çizdi.

Yeniden Refah liderinin bu açıklamaları, yerel seçimlerin ardından Türk siyasetindeki dengelerin yeniden şekillendiğine işaret ediyor ve Yeniden Refah Partisi’nin elde ettiği başarı, partinin gelecekteki siyasi hareketliliğine dair önemli ipuçları veriyor.

Yayınlama: 01.04.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.