Viyana’da 27 Yaşındaki Genç Metrodan İndikten Sonra 4 Kişi Tarafından Saldırıya Uğradı


Viyana Westbahnhof’ta 27 yaşındaki bir genç, dört kişi tarafından saldırıya uğrayıp soyuldu. Saldırganlar kaçarken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



Viyana’da 27 Yaşındaki Genç Metrodan İndikten Sonra 4 Kişi Tarafından Saldırıya Uğradı


UTKAN HABER (Viyana) – Pazartesi akşamı Viyana’da, Westbahnhof’ta bir soygun gerçekleşti. 27 yaşındaki bir genç, metrodan indikten sonra dört kişi tarafından saldırıya uğrayarak soyuldu. Olay saat 17.00 civarında Europaplatz bölgesinde meydana geldi.

Westbahnhof’ta Metroda Soygun: 27 Yaşındaki Genç Saldırıya Uğradı
Polisin yaptığı açıklamaya göre, metrodayken üç erkek ve bir kadın tarafından sıkıştırılan mağdur, metrodan indikten sonra yumruk darbeleriyle yaralandı. Saldırganlar, genç adamın değerli eşyalarını ve üç haneli miktarda nakit parasını çalarak kaçtı. Olay sonrası saldırganlar, bilinmeyen bir yöne doğru kaçarken, polisin hemen başlattığı arama çalışmaları sonuçsuz kaldı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Sosyal Yardım Dolandırıcılığı Patlama Yaptı: 466 Şüpheli Vaka Tespit Edildi

UTKAN HABER (Viyana) - Avusturya’da sosyal yardım dolandırıcılığı hızla artıyor. ...

Avusturya’da FPÖ Lideri Kickl: “İltica Kurallarını Tamamen Değiştirmek İsteyen Tek Partiyiz!”

UTKAN HABER (Viyana) - Avusturya’nın Villach kentinde cumartesi günü öğle ...

Yaralanan genç, ifadesi alınmak üzere yakındaki bir polis karakoluna götürüldü ve burada ilk yardım tedavisi yapıldı. Olayla ilgili soruşturmayı Viyana Eyalet Kriminal Dairesi sürdürüyor.

Özetle:

  • Pazartesi akşamı Viyana Westbahnhof’ta 27 yaşındaki bir adam, metroda dört kişi tarafından sıkıştırıldı, yumruklarla yaralandı ve soyuldu.
  • Saldırganlar olaydan sonra kaçtı, polis araması sonuç vermedi. Olayla ilgili soruşturmayı Viyana Eyalet Kriminal Dairesi yürütüyor.

Yayınlama: 02.10.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.