Viyana Floridsdorf’ta Aile İçi Şiddet: Kadınlar ve Çocuk Bıçak Tehditinden Kurtuldu

Viyana’nın Floridsdorf bölgesinde, aile içi şiddet vakası yaşandı. 25 yaşındaki alkollü bir adam, partneri ve partnerinin annesini bıçakla tehdit etti. Olay, evde gerçekleşti ve adam, kendini de yaraladı. Ayrıca, partnerinin 7 yaşındaki oğluna fiziksel şiddet uyguladı. 


Viyana Floridsdorf’ta Aile İçi Şiddet: Kadınlar ve Çocuk Bıçak Tehditinden Kurtuldu

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana’nın Floridsdorf bölgesinde, Salı günü gerçekleşen bir aile içi şiddet olayı polis kayıtlarına geçti. Viyana Polisi tarafından yapılan açıklamaya göre, açıkça alkollü olduğu tespit edilen 25 yaşındaki bir adam, partneri ve partnerinin annesi olmak üzere iki kadını bıçakla tehdit etti. Olay, tarafların birlikte yaşadığı evde meydana geldi.

Olay esnasında, şüphelinin kendini de bıçakla yaraladığı ve bu durumu engellemeye çalışan kadınlara bıçakla saldırmaya teşebbüs ettiği bildirildi. Durum daha da şiddetlenirken, adamın aynı zamanda 30 yaşındaki partnerinin 7 yaşındaki oğluna açık eliyle vurduğu belirtildi.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’da Dehşet Anları: 21 Yaşındaki Afgan Bıçakla Daireyi Basmaya Çalıştı

Viyana’nın 11. bölgesinde pazartesi akşamı korku dolu anlar yaşandı. 21 ...

Avusturya Başbakanı Stocker Elektrik Fiyatlarını Düşürmek İstiyor: 3 Maddelik Plan Açıklandı

Avusturya hükümeti, elektrik fiyatlarını düşürmeye yönelik kapsamlı bir önlem paketini ...

Viyana-Favoriten’de Vahşi Gasp: 2 Suriyeli Şüpheli Tespit Edildi

Viyana’nın Favoriten semtinde Keplerplatz çevresinde 24 Temmuz’da iki kişiye yönelik ...

Viyana FPÖ’sü Belediye Konutlarının Yönetiminde Reform İstiyor

Viyana Özgürlük Partisi (FPÖ), belediyeye ait konutların yönetiminde köklü bir ...

Korku dolu anlar yaşayan kadınlar ve çocuk, evden kaçarak hemen polisi aradı. Olay yerine hızla ulaşan polis ekipleri, şüpheliyi geçici olarak tutukladı. Şiddetle direnen adam, üzerine konulan bir yaklaşım ve giriş yasağı ile geçici bir silah yasağının ardından polis nezaretine alındı. Olayın ardından şüpheli henüz sorgulanmadı.

Yayınlama: 06.03.2024