Sırbistan Sınır Kapısında Türk Yolcunun Valizinde 500 Gram Altın Bulundu

Sırbistan’ın Batrovci sınır kapısında, Fransa’dan Türkiye’ye giden bir aracın valizinde 500 gramdan fazla beyan edilmemiş altın ele geçirildi. Altınların değeri 3 milyon dinarın üzerinde.

Sırbistan Sınır Kapısında Türk Yolcunun Valizinde 500 Gram Altın Bulundu

UTKAN HABER (Viyana) – 6 Ağustos 2024 tarihinde Sırbistan’ın Batrovci sınır kapısında gümrük memurları, polisle işbirliği yaparak 500 gramdan fazla beyan edilmemiş altın takı ele geçirdi. Olay, Fransa’dan Türkiye’ye seyahat eden iki yolcunun bulunduğu yabancı plakalı bir aracın rutin kontrol için durdurulmasıyla ortaya çıktı.

Kıyafetler Arasında 3 Milyon Dinar Değerinde Altın Bulundu

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Sırbistan’da Utkan eSIM İnternet Fiyatları: 1 GB 3,99 Euro, 3 GB 8,99 Euro, 10 GB 16,99 Euro

Avrupa'dan Türkiye'ye "Sıla Yolu" yolculuğuna çıkan gurbetçiler ve Sırbistan'a seyahat ...

Utkan eSIM ile Seyahatlerde Kesintisiz Bağlantı Dönemi Başladı!

Sınır kapılarında bile kesintisiz iletişim imkanı sunan Utkan eSIM, Türkiye, ...

Sıla Yolu 2025’e Özel Kampanya: 3 GB Sırbistan + 10 GB Türkiye eSIM Sadece 20,99 Euro

Avrupa’dan Türkiye’ye gidenler için büyük kolaylık!Utkan eSIM World, Sıla Yolu ...

Detaylı aramada, bir valizde kıyafetler arasında saklanmış bir çantada, 34 parça altın takı bulundu. Bu takılar arasında kolyeler, zincirler, bilezikler, küpeler, yüzükler ve sikkeler yer aldı. Beyan edilmemiş altınların değerinin 3 milyon dinarın üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

Sürücü, yapılan hızlı yargılama sonucunda para cezasına çarptırılırken, takıların kalıcı olarak el konulmasına karar verildi. Yetkililer, değerli eşyaların nakit para gibi taşınabilir varlıklar olduğunu ve sınır geçişlerinde mutlaka beyan edilmesi gerektiğini hatırlattı. Beyan edilmeyen büyük miktarlardaki takılar ve diğer değerli eşyalar, geçici veya kalıcı olarak el konulma riski taşır.

Yayınlama: 05.09.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.