Sırbistan Horgos Sınır Kapısında 1952 Model ‘’Buick Dynaflow’’ Kaçakçılığı Engellendi

Horgos Sınır Kapısı’nda, nadir bulunan 1952 model Buick Dynaflow’un yurtdışına kaçırılma girişimi gümrük memurları tarafından engellendi. 



Sırbistan Horgos Sınır Kapısında 1952 Model ‘’Buick Dynaflow’’ Kaçakçılığı Engellendi

UTKAN HABER (Viyana) – Sırbistan Horgos Sınır Kapısı’nda gerçekleştirilen bir operasyonla, 1952 model nadir bir klasik araç olan “Buick Dynaflow”un yurtdışına kaçak olarak çıkarılma girişimi engellendi. Gümrük memurları, Sırbistan’dan İsveç’e gitmekte olan yerel plakalı bir minibüs ve bu minibüse bağlı römorku durdurdu. Araç, naylonla örtülü bir şekilde römorkta gizlenmişti.

Nadir 1952 Model Buick Dynaflow Kaçakçılığı Engellendi
Sürücüye, taşıdığı yük hakkında bilgi vermek isteyip istemediği sorulduğunda, herhangi bir bildirimi olmadığını ifade etti. Ancak, gümrükçülerin yaptığı detaylı inceleme sonucunda, naylonun altında gizlenmiş durumda İsveç plakalı ve bildirilmemiş bir 1952 model “Buick Dynaflow” klasik cabriolet otomobil bulundu.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
2025 Yılında Türkiye Yolculukları İçin Yeni Rota: Bulgaristan Kavşağı Kullanılmayacak

2025'te Türkiye'ye seyahat edenler için yeni bir rota devreye girecek; ...

Romanya’dan Müjde: Bükreş Üzerindeki Otoban Çalışmaları 2028 Yılında Tamamlanacak!

2020 ilkbaharında başlayan Sibiu-Pitești otoyolu çalışmalarından bu yana, toplam 122,1 ...

Romanya’daki 122 Kilometrelik Sibiu-Pitești Otoyolu 2028 Yılında Tamamlanacak

2020 ilkbaharında başlayan Sibiu-Pitești otoyolu çalışmalarından bu yana, toplam 122,1 ...

Ayrıca, sürücünün yabancı plakalı bir aracı römorkta taşıma şartlarını karşılamadığı, yani gerekli ikamet veya çalışma vizesine sahip olmadığı tespit edildi. Olay üzerine, bu değerli ve tarihi araç, ilgili işlemler tamamlanıncaya kadar geçici olarak el konularak alıkonuldu.

Bu durum, sınırlarda nadir ve değerli tarihi eserlerin yasa dışı yollarla çıkarılmasına karşı gümrük ve polis ekiplerimizin ne kadar dikkatli ve etkin bir şekilde çalıştığının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. 72 yıllık bu klasik aracın daha sonraki akıbeti ise yapılacak olan işlemlerin ardından belirlenecek.

Yayınlama: 21.02.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.