Kemal Kılıçdaroğlu Cumhur İttifakı’nın liderleri olarak buradaydız! Davutoğlu gülümseyerek uyardı

Millet İttifakı liderleri Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu ve Temel Karamollaoğlu deprem bölgesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’nun açıklama yaparken “Cumhur İttifakı’nın liderleri olarak buradayız” demesi dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhur İttifakı’nın liderleri olarak buradaydız! Davutoğlu gülümseyerek uyardı

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu deprem bölgesine gitti. Millet İttifakı liderleri Malatya’da incelemelerde bulundu. Depremzedelerle bir araya geldi.

 

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İstanbul’da Dönel Kavşakta Kaza: Kurallar Bilinmiyor

  Türkiye genelinde, özellikle büyük şehirlerde dönel kavşaklarda (halk arasında ...

Altın Fiyatlarındaki Yükseliş Hız Kesmiyor: 8 Günde Gram Altında 460 Liralık Artış

Altın fiyatlarındaki yükseliş dur durak bilmiyor. Özellikle 24 ayar gram ...

Türkiye’de En Düşük Emekli Maaşı, Yüzde 12,19’luk Zamla 18 Bin 938 Liraya Yükselecek

Milyonlarca memur ve emeklinin merakla beklediği 2026 yılı Ocak ayı ...

Ünlü Gazeteci Fatih Altaylı Tahliye Edildi

Gazeteci Fatih Altaylı, “Cumhurbaşkanı’na tehdit” suçlamasıyla 22 Haziran’dan bu yana ...

Koalisyon adayı Kılıçdaroğlu, habercilerin sorularını yanıtlarken bir gafa imza attı. “Biz bugünü değil, geçmişi değil, geleceği konuşmak istiyoruz. Malatyalı kardeşlerimizin bulunduğu bir ortamdayız. Cumhur İttifakı liderleri olarak buradayız” dedi. Kılıçdaroğlu’nun gafına Ahmet Davutoğlu’ndan müdahale geldi. Kılıçdaroğlu uyarı üzerine sözlerini düzeltti.

Yayınlama: 27.03.2023