JTI Sigara Grubuna 3 TL Zam Yapıldı

JTI dahil olmak üzere, BAT, TT ve Imperial Tobacco sigara gruplarına 3 TL zam yapıldı. Yeni zamlarla birlikte, BAT grubunun en pahalı sigarası 75 TL, en ucuzu 58 TL oldu; diğer markaların fiyatları da benzer şekilde arttı. Bu zamlar, son dönemde yapılan diğer sigara zamlarının ardından gelmektedir.

JTI Sigara Grubuna 3 TL Zam Yapıldı

UTKAN HABER (Viyana) – JTI dahil olmak üzere, BAT, TT ve Imperial Tobacco sigara gruplarına yapılan 3 TL’lik zam, bugün itibarıyla yürürlüğe girdi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden zam haberi duyurdu.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre, JTI grubu başta olmak üzere BAT, TT ve Imperial Tobacco markalarına ait sigaralara 3 TL zam geldi. Yeni zamlarla birlikte BAT grubunun en pahalı sigarası 75 TL, en ucuzu ise 58 TL olarak belirlendi. TT grubunda en yüksek fiyat 64 TL iken, en düşük fiyat 53 TL olarak güncellendi. Imperial Tobacco grubunda ise fiyatlar 70 TL’ye kadar yükselirken, en düşük fiyat 56 TL oldu.

Bu zamlar, geçtiğimiz günlerde JTI ve Philip Morris (PM) sigara gruplarına yapılan zamların ardından gelmiş bulunuyor. JTI grubunda en yüksek fiyat 70 TL, en düşük ise 58 TL olarak kaydedilmişti. Philip Morris grubunda ise en pahalı ürün 70 TL, en ucuz ürün 63 TL olarak belirlenmişti.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Gurbetçilere Üzücü Haber: Yurtdışından Türkiye’ye İkinci Telefon Getirilmesine Yasak Getirildi

Türkiye'ye yurtdışından ikinci bir cep telefonu getirilmesine yasak getirildi; fazladan ...

Avusturya-Türkiye İlişkilerinde Yeni Perspektifler: Dışişleri Bakanı Schallenberg Ankara’da

Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg, 13-14 Mayıs tarihlerinde Türkiye'ye gerçekleştirdiği ...

Avusturya Dışişleri Bakanı Schallenberg’den Türkiye’ye Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de Atatürk’ü Andı”

Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg, Türkiye ziyareti sırasında Viyana ile ...

Zamların ardından, sigara fiyatlarının güncel durumu tüketiciler tarafından yakından takip ediliyor. Satışlar, bugün itibarıyla güncellenmiş fiyatlar üzerinden gerçekleşmeye başladı. Sigara tüketicileri ve satıcılar, bu yeni fiyatlandırmayla birlikte piyasadaki durumu değerlendirmeye devam edecekler.

Yayınlama: 08.05.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.