Genç Parti kurucusu Cem Uzan’ın vaatleri: Asgari ücret Euro endeksli olarak 1.000 Euro olacak

Cem Uzan’ın kurucusu olduğu Genç Parti, 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili çıkarmak için yarışacak. Fransa’da yaşayan Cem Uzan, partisinin seçimden birinci çıkması durumunda uygulayacakları vaatleri açıkladı.

Genç Parti kurucusu Cem Uzan’ın vaatleri: Asgari ücret Euro endeksli olarak 1.000 Euro olacak

Genç Parti Sözcüsü Metin Altmışkara, konuşmasında, Genç Partinin bu seçimlerde siyaset dedikoduları, taht kavgaları ile değil Türkiye için projeleriyle yer aldığını söyledi.

Genç Partinin ve Cem Uzan’ın vatandaşlık projesi, depremzedelere yönelik proje, Benim Çiftçim Benim Köylüm Projesi, HAYTEK Projesi, asgari ücret, emeki maaşı ve ÖTV indirimine yönelik projeleri olduğunu ifade eden Altmışkara, doğuştan Türk vatandaşı ve 18 yaşını dolduran herkese 10 bin euro vatandaşlık parası vereceklerini, bu paranın 29 Ekim 2023’te Cumhuriyet’in 100’üncü yaş gününde vatandaşların banka hesabına yatacağını dile getirdi.

Genç Partinin tarım için 100 milyar euro ayırdığını, yüksek teknoloji HAYTEK’e yönelik de yatırım yapacaklarını aktaran Altmışkara, “Robotix, silikon çip, yapay zeka, solar panel, güneş panelleri, yüksek dayanıklı piller gibi şu anda dünyada gelişen teknolojiler için siz Türkiye’nin gençlerinin geleceğini inşa etmek için HAYTEK’e 100 milyar euro yatırım ayrıldı. Cem Uzan’ı, Genç Partiyi Meclise gönder, 100 milyar euroyu kap” diye konuştu.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Hakan Ural’dan pahalılık eleştirisi: İki porsiyon döner 1370 TL olur mu?

Televizyon ekranlarında magazin yorumculuğu ile dikkat çeken Hakan Ural, son ...

200 Bin TL’nin 1 Aylık Getirisi Dudak Uçuklatıyor: Faiz Oranları Tarihi Zirvede

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz oranlarını yüzde 45 seviyesinde sabit ...

2 Milyon Lirası Olanın Çalışmasına Gerek Yok: Aylık Net 93 Bin Lira Gelir!

Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrası Türkiye'deki bankaların mevduat faiz oranlarını ...

Ev Sahibi Olmak Hayal Oldu: 1 Milyon TL’lik Ev Kredisi İçin 60 Ayda 2 Milyon 410 Bin TL Geri Ödeme!

Türkiye'de konut kredisi faiz oranlarındaki son güncellemeler nedeniyle, 1 milyon ...

Altmışkara, partisinin işçi, emekli ve mağdurlara yönelik vaatlerine ilişkin de şunları söyledi:

“Asgari ücret euro endeksli olacak ve 1000 euro olacak. Son 20 senenin bozuk düzeninin adalet mağdurları için genel af çıkaracağız. Katiller, tecavüzcüler ve cinsel suçlar hariç. ÖTV konusunda ise bazı içeceklerde ÖTV kalkacak. Ayrıca kimseye nasıl yaşayacağı dayatılmayacak. Ey gençler Cem Uzan’ı Genç Partiyi Meclise gönder. Genç Parti oy pusulasının 6’ncı sırasında seçimlere katılıyor. Geleceğinize bir şans verin, oyununuzu Genç Partiye verin. 20 yıldır aynı muhalefet, aynı iktidar. Tepkinizi gösterin, değiştirin. Mutlu, umutlu bir Türkiye için Genç Partiyi Meclise gönderin.”

Yayınlama: 08.05.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.