Eşini okey masasında başka kadınla gören kadın ortalığı birbirine kattı

Esenyurt’ta bir kafe içerisinde okey oynayan bir adam, eşinin beklenmedik ziyareti sonucu kıskançlık krizine uğradı. Kocasını başka bir kadınla gören kadın, hem kocasına hem de kadına saldırarak ortalığı birbirine kattı ve olay sosyal medyada büyük yankı buldu.


Eşini okey masasında başka kadınla gören kadın ortalığı birbirine kattı

UTKAN HABER (Viyana) – Esenyurt son dakika haberine göre, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde dün akşam saatlerinde gerilim dolu anlar yaşandı. Bir alışveriş merkezinin içindeki kafede okey oynayan bir adam, beklenmedik bir ziyaretçiyle karşılaştı. Karısının ani gelişi ve sonrasında yaşananlar, olayın tüm detaylarını cep telefonu kameralarına taşıdı.

Esenyurt’ta Okey Masasında Kıskançlık Krizi: Koca, Karısının Saldırısına Uğradı
Olay, Esenyurt Mevlana Mahallesi’nde bulunan bir kafede meydana geldi. İddialara göre, bir kadın kocasını okey masasında başka bir kadınla birlikte görünce sinirlerine hakim olamadı. Durumu kabullenmeyen kadın, önce kocasına fiziksel saldırıda bulundu, ardından masadaki diğer kadına küfürler savurarak, üzerine bardak fırlattı. Kocasına yönelik öfkesini “Seni bir daha insan içine sokmam, ne işin var burada” sözleriyle dile getiren kadın, ortalığı birbirine kattı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da sigara fiyatları cep yakıyor: Ailede üç kişi sigara kullanıyorsa aylık olarak yalnızca sigaraya 540 Euro harcanıyor

Avusturya'da sigara fiyatlarındaki son artışlar, tütün vergisinin yükseltilmesi nedeniyle gerçekleşti. ...

İsveç’te birçok kez Kur’an-ı Kerim yakan Salwan Momika ‘nın Ölüm İddiaları Asılsız Çıktı


Salwan Momika, İsveç ve Norveç'te Kur'an-ı Kerim yakma eylemleriyle tanınan ...

CHP’li İmamoğlu, AKP’li Rakibi Kurum’u 1 Milyon Oy Farkıyla Geçerek Zafer Elde Etti

İstanbul'da CHP adayı Ekrem İmamoğlu, AK Parti adayı Murat Kurum'a ...

2024 Yerel Seçimlerinde Ünlü İsimler Sahneye Çıktı: Behzat Amir Etimesgut’un Yeni Başkanı


Erdal Beşikçioğlu, 2024 yerel seçimlerinde CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkanı ...

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, kadın önce eşine tokat attı, sonra da masadakilere bağırarak, bir kadına daha saldırdı. Bu sırada masadaki eşyaların da havada uçuştuğu görüldü.

Yaşanan bu olay, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Olay sonrası öfkeli kadın ve darp edilen adam, kafeden ayrıldı.

Esenyurt’ta yaşanan bu kıskançlık krizi, sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı buldu. Olaya dair daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Yayınlama: 24.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.