Avusturya’da Şok Olay: Kadına Cinsel Tacizde Bulundu, Kocası Gelince Panikle Kaçtı!
Avusturya’nın Klagenfurt kentinde bir kadın, gece geç saatte evine dönerken tanımadığı bir erkek tarafından takip edilip cinsel tacize uğradı. Kadın büyük bir korku yaşarken, eşi olay yerine geldiği anda saldırgan kaçtı.
Olay, 1 Kasım gecesi saat 23.50 sıralarında Klagenfurt’taki Glan Köprüsü (Grete Bitter Caddesi) yakınlarında meydana geldi. Eve dönerken arkasında bir adamın kendisini takip ettiğini fark eden kadın, paniğe kapılarak eşini aradı.
Kısa süre sonra olay yerine gelen eşiyle karşılaşan saldırgan, kadının gözü önünde cinsel organıyla oynarken yakalandı ve hemen ardından kaçarak izini kaybettirdi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yapılan açıklamada şüphelinin 20–30 yaşlarında, 170–185 cm boylarında, kısa açık renk saçlı ve normal yapılı olduğu belirtildi. Üzerinde koyu renk eşofman altı, beyaz-mavi çizgili ince şişme mont ve kalın tabanlı açık renk spor ayakkabılar bulunduğu bildirildi.
Polis, olaya tanık olan veya şüpheliyi gören vatandaşlardan bilgi istedi.