Avusturya’da Şans Büyük Vurdu: “Lotto – 6 aus 45” Oyununda 1 Milyon Euro Kazanan Şanslı Belirlendi!

Avusturya’nın popüler “Lotto – 6 aus 45” oyununda bir katılımcı 1 milyon Euro kazanırken, diğer talihliler de önemli ödüllerin sahibi oldu. Heyecanla beklenen çekilişlerde kazançlar artarken, şans oyunlarına olan ilgi de giderek yükseliyor.

Avusturya’da Şans Büyük Vurdu: “Lotto – 6 aus 45” Oyununda 1 Milyon Euro Kazanan Şanslı Belirlendi!

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’da milyonlarca insanın heyecanla takip ettiği “Lotto – 6 aus 45” oyununun bu haftaki çekilişi, bir katılımcıyı birdenbire milyoner yaparken, diğer katılımcılara da ciddi kazançlar sağladı. Çarşamba günü gerçekleştirilen çekilişte, tüm numaraları doğru tahmin eden şanslı bir katılımcı, tam bir milyon Euro’nun sahibi oldu.

İkramiye heyecanı bununla sınırlı kalmadı; beşli ve ek numarayı bilen bir diğer şanslı katılımcı ise yaklaşık 82.000 Euro’nun mutluluğunu yaşadı. Avusturya’daki şans oyunları meraklıları için kazanç fırsatları devam ediyor. “Joker” çekilişinde de yaklaşık 605.000 Euro’luk büyük bir ikramiye sahibini buldu.

LottoPlus çekilişinde ise bu sefer büyük ikramiye çıkmadı; ancak beş doğru numara tahmin eden 25 talihli, kişi başı yaklaşık 9.373 Euro kazanarak şanslarını kutladı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturyalı 92 Yaşındaki Milyoner Lugner 6.Kez Dünya Evine Giriyor

Avusturya'nın tanınmış iş insanı Richard Lugner, 92 yaşında altıncı evliliğine ...

2024 Yılında ORF’ye Kaydolan Viyanalı Kadının Hesabından 1.094 Euro Kesildi

Viyanalı bir kadın, ORF ev hanehalkı vergisi için kaydını yaptırdıktan ...

Avusturya’da Cennet Gibi Hayat: 56 Yaşındaki Adam 10 Yıldır İşsiz ve İşsizlik Maaşı Alıyor!

Avusturya'da işsizlik oranları artarken, uzun süreli işsizlerin yaşadığı zorluklar da ...

Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Avusturya’nın şans oyunları sahnesinde bu hafta yaşananlar, bir sonraki çekiliş için heyecanı daha da artırıyor. Pazar günü yapılacak olan bir sonraki çekilişte daha fazla kazananın ortaya çıkması bekleniyor. Ancak, belirtilen tüm bilgilerin garanti edilmediğini hatırlatmakta fayda var.

Bu büyük kazançların hikayesi, Avusturya’da pek çok kişiyi şans oyunlarına daha da yakınlaştırabilir. Bir sonraki çekilişin sonuçlarını merakla bekliyoruz!

Yayınlama: 14.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.