Avusturya’da Park Ücretleri Yüzde 40 Daha Pahalı Olacaktı Ancak Belediye Başkanı İddialara Son Verdi

Tulln’da park ücretlerine yönelik yüzde 40’lık artış iddiaları, Belediye Başkanı Peter Eisenschenk tarafından reddedildi. Başkan Eisenschenk, park ücretlerini artırmayı düşünmediklerini ve mevcut fiyatların aynı kalacağını açıkladı.

Avusturya’da Park Ücretleri Yüzde 40 Daha Pahalı Olacaktı Ancak Belediye Başkanı İddialara Son Verdi

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Niederösterrech eyaletine bağlı Tulln kasabasında park ücretlerine yönelik yüzde 40’lık artış iddiaları, Belediye Başkanı Peter Eisenschenk tarafından reddedildi. Başkan Eisenschenk, park ücretlerini artırmayı düşünmediklerini ve mevcut fiyatların aynı kalacağını açıkladı. ÖVP’nin kriz döneminde halkı daha da zorlamak yerine rahatlatması gerektiğini savunan eleştirilere yanıt olarak, Eisenschenk, önceliklerinin park alanlarını iyileştirmek olduğunu belirtti. Özellikle Nibelungenplatz’daki park alanlarını düzenlemeye başlayacaklarını ve daha fazla iyileştirmeye odaklanacaklarını ifade etti. Başkan, bu iyileştirmelerden sonra bile park ücretlerini artırmayacaklarını vurguladı.

Fiyat Şoku! Tulln’da Park Ücretleri Yüzde 40 Daha Pahalı Olacaktı, Ancak Belediye Başkanı İddialara Son Verdi
Tulln’da park ücretlerine yönelik planlanan yüzde 40’lık artış iddiaları, VP (Avusturya Halk Partisi) Belediye Başkanı Peter Eisenschenk tarafından reddedildi. Belediye başkanının, park ücretlerini 1 Euro’dan 1,40 Euro’ya çıkarmayı düşündüğü söylentileri, FP tarafından hemen eleştirildi. Ancak Eisenschenk, park ücretlerini artırmayı düşünmediklerini ve mevcut fiyatların aynı kalacağını belirtti.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da 90 Km/s Hız Sınırı Olan Yolda 157 Km/s ile Giden Sürücünün Ehliyetine El Konuldu

Avusturya'nın Niederösterreich eyaletinde, 90 km/s hız sınırı olan bir yolda ...

Avusturya’nın Niederösterreich Eyaletinde Aşırı Hız Yapan Dokuz Araca El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

İskenderun belediye başkanı Mehmet Dönmez makam odasının kapısını söktü 

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Dönmez'in ilk icraatı makam ...

Avusturya’da 44 Yaşında bir Kadın 8 Yıl Boyunca Haksız Yere 120 Bin Euro Sosyal Yardım Aldı

Niederösterreich eyaletinde bir kadın, sekiz yıl boyunca yanlış beyanlar ve ...

Tulln Eyalet Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Andreas Bors, planlanan artışı vatandaşların soyulması olarak nitelendirdi ve ÖVP’nin kriz döneminde halkı rahatlatmak yerine onları daha da zorladığını savundu. Özellikle, şehir merkezindeki yaklaşık 200 park alanının ortadan kaldırılması ve aynı anda park ücretlerinin artırılması kabul edilemez olarak değerlendirildi.

Belediye Başkanı Eisenschenk ise park ücretlerini artırmayı düşünmediklerini ve önceliklerinin park alanlarını iyileştirmek olduğunu belirtti. Eisenschenk, özellikle Nibelungenplatz’deki 54 park alanını yeniden düzenleyerek başlamayı ve daha fazla iyileştirme için çaba sarf etmeyi planladıklarını açıkladı. Ancak, bu iyileştirmelerden sonra bile park ücretlerini artırma niyetinde olmadıklarını vurguladı.

Yayınlama: 28.11.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.