Avusturya’da 1 Nisan’dan itibaren 6.PCR test maliyeti 50 ile 165 Euro arasında

Avusturya’da 1 Nisan’dan itibaren vatandaş ayda kişi başı beş PCR test ve beş Antijen testini ücretsiz yaptırabilecek.

Avusturya’da 1 Nisan’dan itibaren 6.PCR test maliyeti 50 ile 165 Euro arasında

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’da 1 Nisan’dan itibaren kişi başına yalnızca beş ücretsiz PCR testi ve beş antijen testi yapılacaktır.Sağlık Bakanlığı’na göre, federal eyaletler ücretsiz testleri bir tarama programı aracılığıyla kontrol etmelidir. Federal hükümet, sınırlı ücretsiz testler için federal eyaletlere ödeme yapar.

6.PCR testi için ücret ödemeniz gerekmektedir
Avusturya Eczacılar Odası, fiyatın muhtemelen 50 avro civarında olacağını açıklıyor. Başkent Viyana’da PCR testlerin fiyatları 50 ile 165 Euro değişmektedir.Opera Eczanesinde PCR testleri 60 Euro, Antijen testleri ise 35 Euro’ya mal oluyor. Liesing bölgesinde ise 165 Euro’ya test yapan yer bulunmaktadır.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya FPÖ Lideri Kickl: “Yasadışı Göçe Sıfır Tolerans, Kesin Geri Gönderim Şart!”

FPÖ Lideri Herbert Kickl, göç ve iltica politikalarına ilişkin yaptığı ...

Austurya Vorarlberg’de Silahlı Dehşet: Evde Peş Peşe Silah Sesleri! 2 Ölü, Cobra’dan Büyük Operasyon

Vorarlberg’de Perşembe akşamı yaşanan silahlı saldırı büyük bir polis operasyonuna ...

Avusturya’da 284.000 Hane Daha Ucuza Elektrik Alacak: “Ucuz Elektrik Yasası” Meclisten Geçiyor

Avusturya’da uzun süredir tartışılan Elektrizitätswirtschaftsgesetz (ElWG), yani kamuoyunda bilinen adıyla ...

Viyana FPÖ’den Kırmızı Alarm: “Şehir Çöküyor, Borçlar Patlıyor! Suçlu Ludwig!”

Viyana siyasetinde bugün adeta deprem etkisi yaratan açıklamalar geldi. FPÖ ...

Novogenia’nın mobil PCR test hizmeti, ekspres PCR testi için 89 Euro istiyor. Sonuç 4 saat içinde alınabilir. Breuer laboratuvarı 80 Euro’ya PCR testleri sunuyor.

Tabipler Birliği PCR testi başına 138 avro öneriyor
Salzburg’da tıp birliği, test başına 138 Euro’luk bir PCR tarifesi önermektedir. Tauernklinikum Zell am See 85 Euro alıyor. Birçok federal eyaletteki laboratuvarlar, PCR testi başına 55 ila 120 avro arasında istiyor. Antijen testleri 25 ila 40 avro arasında değişiyor.

Avusturya’da test sokakları açık kalacak. Orada, yalnızca korona semptomları olan kişiler kendilerini ücretsiz olarak test etmeye devam edecekler.

Yayınlama: 26.03.2022