Avusturya | Villach’ta 15 Yaşındaki Genç Annesini Yumruklayıp Tekmeledi: Yaralı Kadın Komşuya Sığındı

Villach’ta bir genç, annesine şiddet uygulayarak ciddi bir aile içi şiddet vakasına yol açtı. Olay, annenin bir arkadaşının müdahalesi ve polisin hızlı yanıtıyla sonuçlandı; genç gözaltına alındı ve annesi yaralı olarak komşuya sığındı. 


Avusturya | Villach’ta 15 Yaşındaki Genç Annesini Yumruklayıp Tekmeledi: Yaralı Kadın Komşuya Sığındı

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya Villach’ta yaşanan bir aile içi şiddet olayında, 15 yaşındaki bir genç, kontrolünü kaybederek annesine şiddet uyguladı. Olay, Perşembe akşamı bir dairede meydana geldi. Genç, annesini defalarca yüzüne yumruk attı, saçından çekti ve yere düşmesinin ardından üzerine basarak saldırdı.

Villach’ta Şiddet Olayı: Genç, Annesine Saldırdı ve Gözaltına Alındı
Annesini korumak için olay yerinde bulunan 39 yaşındaki annenin bir arkadaşı devreye girdi ve kadını komşu bir daireye güvenli bir şekilde götürdü. Olay yerine gelen polis memurları, gencin agresif davranışlarını sakinleştiremedi. Genç, polislere hakaret ederek saldırgan tavırlarını sürdürdü. Sonuç olarak, polisler gence evden uzaklaşma ve yaklaşmama yasağı koydu ve onu gözaltına aldı. Genç, Villach Polis Tutukevi’ne götürüldü.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Avusturya’nın Niederösterreich Eyaletinde Aşırı Hız Yapan Dokuz Araca El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Avusturya’da 1 Mart 2024’ten İtibaren Polis Tarafından 21 Otomobile El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Bu olay, Kärnten Polisi tarafından bir bildiriyle rapor edildi. Olaya tanık olan bir arkadaşın hızlı müdahalesi sayesinde, kadın komşu daireye kaçarak polisi arayabildi. Şiddet mağduru kadın, belirlenemeyen derecede yaralandı. Bu olay, aile içi şiddetin ciddiyetini ve müdahalede bulunmanın önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Özet olarak, Villach’ta bir anne ile 15 yaşındaki oğlu arasındaki şiddet içeren tartışmada genç, annesini dövdü, saçından çekti ve tekmeledi. Polisin müdahalesi sonucu genç gözaltına alındı ve annesi belirsiz derecede yaralanmış oldu.

Yayınlama: 15.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.