Avusturya | Steiermark’ta Yaşlı Kadına Köpek Saldırısı: 78 Yaşındaki Mağdur Yoğun Bakımda

Steiermark, Knittelfeld’de yaşanan trajik bir olayda, 78 yaşındaki bir kadın, bir çoban köpeğinin saldırısına uğradı ve ciddi yaralanmalarla yoğun bakıma kaldırıldı. Saldırı, kadının kızının evine gittiği sırada gerçekleşti. Köpeğin kadının koluna defalarca ısırması sonucu ciddi yaralanmalar ve kırıklar meydana geldi. Geçmişte de sorun yaratan köpek şu anda veteriner incelemesine alınmış durumda.

Avusturya | Steiermark’ta Yaşlı Kadına Köpek Saldırısı: 78 Yaşındaki Mağdur Yoğun Bakımda

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Steiermark eyaletine bağlı Knittelfeld şehrinde, bir çoban köpeğinin saldırısına uğrayan 78 yaşındaki kadın yoğun bakımda tedavi altına alındı. “Kronen Zeitung” gazetesinin haberine göre, olay Salı günü öğleden sonra meydana geldi. Mağdur kadın, kızının Knittelfeld şehir merkezindeki evine doğru yürürken, bir komşunun çoban köpeği tarafından saldırıya uğradı.

78 yaşındaki kadın yoğun bakımda
Saldırı sırasında kadın, büyük bir çanta taşıyordu ve bu çanta, köpeğin daha fazla zarar vermesini engellemiş olabilir. Köpek, kadının sağ koluna birkaç kez ısırdı ve yaralar nedeniyle kolunda çoklu kırıklar ve derin yaralar oluştu. Köpeğin sahibi ve eşi müdahale ederek köpeği kadından uzaklaştırdı. Mağdur kadın şu anda yoğun bakımda tedavi görüyor ve durumu ciddi.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya | Steiermark Eyalet Valisi Drexler: Mültecilerin Aile Birleşimini Tamamen Durdurmalıyız

Steiermark Eyalet Valisi Christopher Drexler, mültecilerin aile birleşimi politikalarının tamamen ...

Avusturya’da Baba ve Oğul 118 km Hızla Yarıştı: Ehliyetleri ve Araçlarına El Konuldu

Avusturya'nın Steiermark eyaletine bağlı Kapfenberg kentinde baba ve oğul, şehir ...

Avusturya’nın Eyaletlerinde Yapılan Kira ve Enerji Yardımları

2024 yılında, aile yardımları, çocuk yardımları ve emekli maaşları ne ...

Köpek, geçmişte de problemler yaratmış ve şu an veteriner tarafından inceleniyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu trajik olay, çoban köpeklerinin sahipleri tarafından doğru eğitilmesi ve kontrol altında tutulmasının önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Yayınlama: 15.11.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.