Avusturya | Steiermark Eyaletinde 340 Euro Isıtma Maliyeti Yardımı

Steiermark Eyaleti, artan maliyetlere karşı vatandaşlarına destek amacıyla 340 Euro’ya kadar ısıtma maliyeti yardımı sunuyor. Yardım, 2 Ekim 2023 ile 29 Şubat 2024 tarihleri arasında başvurulabilir ve eyalette yaşayan hane halklarına büyük bir rahatlama sağlıyor.

Avusturya | Steiermark Eyaletinde 340 Euro Isıtma Maliyeti Yardımı

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın. Steiermark Eyaleti, artan yaşam maliyetleri ve enerji fiyatlarına karşılık olarak ısıtma maliyetlerini hafifletmek için vatandaşlarına 340 Euro’ya kadar mali destek sağlıyor. Bu yardım, eyalette yaşayan ve gelir sınırları içinde olan hane halklarına yöneliktir. Tek kişilik hanehalkları için aylık net gelir üst sınırı 1.392 Euro, evli çiftler veya aile birlikleri için 2.088 Euro olarak belirlenmiş, her bir ek çocuk için ise bu sınır 418 Euro artmaktadır.

Başvurular, 2 Ekim 2023’ten 29 Şubat 2024’e kadar, vatandaşların ikamet ettikleri belediye binalarında, şehir ofislerinde, Graz şehrindeki hizmet merkezlerinde ve servis noktalarında yapılabilecek. Steiermark Eyaleti’nin sosyal servisi, ısıtma maliyet yardımı hakkında soruları cevaplamak için 0800/20 10 10 numaralı ücretsiz telefon hattından hizmet veriyor.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Baba ve Oğul 118 km Hızla Yarıştı: Ehliyetleri ve Araçlarına El Konuldu

Avusturya'nın Steiermark eyaletine bağlı Kapfenberg kentinde baba ve oğul, şehir ...

Avusturya’da Ailelere Yeni Destek Paketleri: Okul Spor Haftası için 100 Euro ve Bebek Bezleri İçin 90 Euro Yardım

Avusturya'nın Oberösterreich bölgesi, artan yaşam maliyetleri karşısında ailelere maddi destek ...

Avusturya’da Kızamık Salgını Alarmı: Vaka Sayısı 267’ye Yükseldi

Avusturya, şu anda ciddi bir kızamık salgınıyla mücadele ediyor. Son ...

Ayrıca, federal hükümetin sunduğu ısıtma ve konut maliyet yardımına da 30 Kasım 2023’te sona erdi. Bu yardımlar, artan enerji fiyatları ve yaşam maliyetlerinin hane halkları üzerindeki yükünü azaltmayı hedefliyor.

Daha fazla ayrıntı veya başvuru formu için BURAYA tıklayınız.

Yayınlama: 11.12.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.