Avrupa’nın Sıla yolu duayeni Ahmet Serttaş bir ilke imza attı! Bulgaristan’a İstanbul tabelasını taktı

15 yıldır Sıla yolu çekimleri gerçekleştiren Ahmet Serttaş, Bulgaristan’da yıllar önce sökülen İstanbul tabelası ile ilginç bir icraatta bulundu.

Avrupa’nın Sıla yolu duayeni Ahmet Serttaş bir ilke imza attı! Bulgaristan’a İstanbul tabelasını taktı

UTKAN HABER (Viyana) – Avrupa’da yıllardır en çok izlenen Kanal 7 kanalında Avrupa’daki Anadolu programı yapımcısı ve 15 yıldır Sıla yolu çekimleri yapan Ahmet Serttaş, Bulgaristan’ın Sofya kavşağına İstanbul tabelasını takarak bir ilke imza attı. Yıllardır Türkiye’ye otomobili ile seyahat eden gurbetçiler Sofya kavşağından geçerken yollarını kaybetmesi bir sorun haline gelmişti çünkü kavşakta İstanbul tabelası yoktu.

Ahmet Serttaş; ‘’Yapacağım dedi ve yaptı’’
2019 yılında Bulgaristan’ın Sofya kavşağı üzerinden kaldırılan İstanbul tabelası, Avrupa’dan Türkiye’ye giden gurbetçiler en fazla karıştırdığı yerlerden biri olan yere İstanbul tabelası Ahmet Serttaş sayesinde tekrar takıldı. Bu önemli adımdan sonra artık yolcular karışık rotalara sapmadan rahat bir yolculuk yapabilecekler.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İtalya | Venedik Turistlerden 5 Euro ‘Ayak Bastı’ Ücreti Almaya Başlıyor

İtalya'nın Venedik şehri, turistik "ayak bastı" vergisi olarak adlandırılan 5 ...

2025 Yılında Türkiye Yolculukları İçin Yeni Rota: Bulgaristan Kavşağı Kullanılmayacak

2025'te Türkiye'ye seyahat edenler için yeni bir rota devreye girecek; ...

Romanya’dan Müjde: Bükreş Üzerindeki Otoban Çalışmaları 2028 Yılında Tamamlanacak!

2020 ilkbaharında başlayan Sibiu-Pitești otoyolu çalışmalarından bu yana, toplam 122,1 ...

Almanya’da Lotto milyoneri Gurbetçi Chico şikayetçi: Emlakçılar beni dolandırmak istedi

Chico, 2022'de Almanya'da 9,8 milyon Euro kazandıktan sonra emlakçıların fiyatları ...

Serttaş’ın başarısı, Türkiye, Avrupa ve Avusturya arasındaki seyahatleri kolaylaştırmak için atılan önemli bir adımdır. Kendisi, 2023 Sıla yolu çekimleri için yola çıktıktan sonra, dönüş yolunda İstanbul tabelasını Sofya kavşağına yerleştirmek için gerekli izinlerini alarak Bulgaristan’ın Sofya kavşağına ulaştı. Başarılı girişimi sayesinde artık Türkiye’ye gitmek isteyen yolcular, Sofya kavşağından geçerken karışık rotalara sapmadan anavatana ulaşabilecekler.

Ahmet Serttaş’ın gerçekleştirdiği bu önemli girişim, Avrupa’da yaşayan ve arabası ile Türkiye’ye seyahatlerde yaşanan sıkıntıları azaltarak, turizme olumlu bir etki yapacaktır. Ahmet Serttaş’ın bu işe gösterdiği hassasiyet ve çabası takdire şayandır.

Yayınlama: 29.04.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.