Almanya’nın Türk Loto Milyoneri Chico Polis Sevgilisiyle Ayda 30 Bin Euro – 1 Milyon Lira Harcıyor

Kürsat Yıldırım, yani “Chico”, 2022’de loto kazanarak neredeyse 10 milyon Euro kazandı ve lüks harcamalarla ayda 30 bin Euro harcıyor. Chico ve polis sevgilisi, yüksek yaşam maliyetleri nedeniyle aylık sadece 1190 Euro ile ay sonunu getirebiliyorlar.

Almanya’nın Türk Loto Milyoneri Chico Polis Sevgilisiyle Ayda 30 Bin Euro – 1 Milyon Lira Harcıyor

UTKAN HABER (Viyana) – 2022’de loto kazanarak neredeyse 10 milyon Euro kazanan Kürsat Yıldırım, bilinen adıyla “Chico”, büyük aşkını bulduktan sonra kazandığı parayı nasıl hızla harcadığını anlatıyor. Viyana-Floridsdorf’ta 1975 ile 1979 yılları arasında inşa edilen ve Lugner’ı ünlü yapan camiyi ziyaret etti.

Loto Kralı Kürsat Yıldırım, Harcamalarını Anlatıyor: “Ne Kadar Çok Para Harcadık”

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Almanya’da Tereyağı Fiyatları Zirve Yaptı: 250 Gram 2,39 Euroya Yükseldi
Almanya’da Tereyağı Fiyatları Zirve Yaptı: 250 Gram 2,39 Euroya Yükseldi

Almanya’da tereyağı fiyatları rekor kırarak 2,39 euroya ulaştı. Yüksek talep ...

Coca-Cola Beş Tesisini Kapatıyor: 500 İş Kaybı Bekleniyor
Coca-Cola Beş Tesisini Kapatıyor: 500 İş Kaybı Bekleniyor

Coca-Cola, Almanya'da beş tesisini kapatarak yaklaşık 500 iş pozisyonunu sonlandırmayı ...

Avrupa’da Enflasyon Düşüşte: Almanya’da 2024 Eylül Enflasyonu %1,6’ya Geriledi
Avrupa’da Enflasyon Düşüşte: Almanya’da 2024 Eylül Enflasyonu %1,6’ya Geriledi

Almanya’da enerji fiyatlarındaki düşüşle enflasyon Eylül 2024'te %1,6'ya geriledi. Uzmanlar, ...

Almanya | Essen’de 41 Yaşındaki Suriyeli Yangın Çıkardı: 30 Yaralı, 8 Çocuk Ağır Yaralı
Almanya | Essen’de 41 Yaşındaki Suriyeli Yangın Çıkardı: 30 Yaralı, 8 Çocuk Ağır Yaralı

Essen'de 41 yaşındaki bir Suriyeli, yangın çıkarıp minibüsle dükkânlara çarptı; ...

Chico, Sat.1 kanalında yayınlanan “Para Üzerine Konuşulur” adlı belgesel şovda, zenginlik ve harcamaları hakkında detayları paylaştı. Bir buçuk yıl önce büyük ikramiye kazanan Chico, şimdiye kadar üç milyon Euro harcamış. Bu harcamaları başlıca lüks mallar, gayrimenkuller, arabalar ve saatlere yapmış.


Belgeselde, Chico ve kız arkadaşı Candice’in ayda ortalama 1500 Euro’yu restoranlarda harcadıkları ve lüks mağazalardan sadece üç üst giysi için 1440 Euro harcadıkları belirtiliyor. Chico ayrıca her ay loto biletlerine yaklaşık 2500 Euro harcadığını, bu durumun bir bağımlılık olduğunu ve duramadığını ifade ediyor. “Bu bir bağımlılık ve duramıyorum. Çok fazla bağımlılığım oldu. En azından biri işe yaradı,” diyor.

Chico, dikkat çekme arzusu ve sürekli bir mücadele içinde olduğunu belirterek, genç hayranlarına örnek olmaya devam etmek istediğini söylüyor. Chico ve Candice, lüks bir yaşam sürmelerine rağmen mütevazi bir hayat yaşıyorlar. 70 metrekarelik bir dairede ayda sadece 750 Euro kira ödüyorlar ve Chico, hapishaneden tanıdığı hızlı kahveyi içmeyi tercih ediyor.

Çiftin aylık net bütçesi 24.200 Euro iken, Chico şirketlerinin genel müdürü olarak aylık 4000 Euro maaş alıyor. Gayrimenkullerinden elde ettiği kira geliri aylık 12.000 Euro, sosyal medya gelirleri ise 4000 Euro. Candice ise polis ve influencer olarak aylık 4200 Euro kazanıyor.


Yüksek gelirlerine rağmen, ikili sık sık mali zorluklarla karşılaşıyor. Yüksek harcamaları nedeniyle ayın sadece iki haftasında bütçelerinden 1415 Euro kalıyor. İsviçre’ye yaptıkları pahalı seyahatler ve otel için yapılan 1000 Euro’luk ödeme, diğer harcamalarla birlikte toplamda 7000 Euro’yu buluyor. Ay sonunda ellerinde sadece 1190 Euro kalıyor ve aylık harcamaları yaklaşık 30.000 Euro’ya ulaşıyor. Candice, “Vay be, ne kadar çok para harcadık,” diyerek durumu özetliyor. Chico ise, “Para gerçekten mutlu ediyor! Para mutlu etmez diyenler, sadece yeterince paraları olmamış. Para çok eğlenceli! Aşk veya zaman satın alamazsınız, ama her zaman güvende olursunuz,” şeklinde konuşuyor.

Resim: Instagram – chico_lottomillionaer

Yayınlama: 03.05.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.