Almanya’da yaşayan 48 yaşındaki Türk, Avusturya’ya gelip 13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

Almanya’da yaşayan 48 yaşındaki bir Türk, sosyal medyada 38 ve 16 yaşında gibi davranıp tanıştığı 13 yaşındaki kız çocuğun güvenini kazanıp cinsel istismarda bulunduğu iddia ediliyor.


Almanya’da yaşayan 48 yaşındaki Türk, Avusturya’ya gelip 13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Krems bölgesinden şok edici bir olay yaşandı. Sosyal medyanın gençler ve özellikle kızlar için tehlikelerini bir kez daha gözler önüne seriyor. Sosyal medyadan kandırdığı 13 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan 48 yaşındaki adamın, ayrıca bu anları kameraya aldığı iddia edildi.

Heute gazetesinde çıkan habere göre, Almanya doğumlu 48 yaşındaki bir Türk sosyal medyadan tanıştığım 13 yaşındaki çocuğa 38 yaşında olduğunu söyleyip sonunda bir görüşmeyi kabul eden öğrencinin güvenini kazandı. 48 yaşındaki adam, Hessen’den yaklaşık 800 kilometre olan Viyana’ya öğrenci çocukla görüşmek için seyahat etti. 13 yaşındakiyle tanıştı, ancak çok ileri gittiği söyleniyor. Öğrenci daha sonra iletişimi kesti.

Türk daha sonra 16 yaşında bir kız gibi davrandı

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Cennet Gibi Hayat: 56 Yaşındaki Adam 10 Yıldır İşsiz ve İşsizlik Maaşı Alıyor!

Avusturya'da işsizlik oranları artarken, uzun süreli işsizlerin yaşadığı zorluklar da ...

Romanya’da Büyük Otoyol Projesi: Sibiu – Pitești Otoyolu Bölüm 3 İnşaatı Hız Kazanıyor

Romanya'nın Sibiu ve Pitești şehirleri arasında inşa edilen Sibiu - ...

Avusturya’da Baba ve Oğul 118 km Hızla Yarıştı: Ehliyetleri ve Araçlarına El Konuldu

Avusturya'nın Steiermark eyaletine bağlı Kapfenberg kentinde baba ve oğul, şehir ...

Kuzey Ren-Vestfalya’da dünyaya gelen Türk vatandaşı, yeni bir internet kimliği edinerek 16 yaşında gibi davrandı ve kız kılığına girerek Aşağı Avusturya’dan 13 yaşındaki öğrenci çocukla tekrar iletişime geçti. Uzun sohbetler sonunda, kendisine „38 yaşındaki“ kişiden de bahseden 13 yaşındaki kızın güvenini kazandı. 16 yaşında „iyi bir arkadaş“ olarak kızla iletişime geçen 48 yaşındaki kişi, saf çocuğu adama bir şans daha vermesi gerektiğine, her şeyin o kadar da kötü olmadığına ikna etti.

Sonunda, 48 yaşındaki adam ve 13 yaşındaki çocuk sosyal medya aracılığıyla tekrar bir araya geldi ve bu kez Aşağı Avusturya’da buluşmak üzere anlaştı. İddiaya göre bu buluşmada Türk, çocuğun gözlerini bağladı ve cinsel istismarı kayda aldı.

Cep telefonunda istismarın videosu bulundu
Adamın Krems’te yargılanmak zorunda kalması şans eseri ve Kassel’deki savcılığın soruşturma çalışmaları sayesinde gerçekleşti. Çocuk pornosu bulundurduğu şüphesiyle adamı soruşturan ve cep telefonuna el koyan Kassel’deki savcılık, cihazda istismar videosunu buldu ve nihayetinde davayı Avusturyalı yetkililere devretti.

Soruşturmaların sonuçsuz kalmasının ardından Krems Savcılığı 48 yaşındaki Türk hakkında suç duyurusunda bulundu. Cuma günü, Türk, Krems Bölge Mahkemesi’nde ağırlaştırılmış cinsel istismar suçundan sekiz yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bild: Privat

Yayınlama: 29.03.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.