Almanya’da Loto Milyoneri Kayıp: Kazanan Kişi Hala Büyük İkramiyeyi Almadı

Rheinland-Pfalz, Almanya’da 2022 Yılbaşı Milyonu piyangosunda kazanılan 1 milyon Euro değerindeki büyük ödül, bir yıla yakın süredir sahibini bekliyor. Kazanan biletin 15 Aralık 2022’de Zweibrücken bölgesinde satın alındığı belirlendi.

Almanya’da Loto Milyoneri Kayıp: Kazanan Kişi Hala Büyük İkramiyeyi Almadı

UTKAN HABER (Viyana) – Almanya’nın Rheinland-Pfalz bölgesinde gerçekleşen 2022 Yılbaşı Milyonu piyangosunda kazanılan, değeri tam bir milyon Euro olan büyük loto ödülü, neredeyse bir yıl geçmesine rağmen hala sahibini bulamadı. Lotto Rheinland-Pfalz tarafından yapılan açıklamada, kazananın 15 Aralık 2022 tarihinde Zweibrücken bölgesinde satın alınan bir bilet ile bu büyük ödülü kazandığı belirtildi.

Rheinland-Pfalz’da 1 Milyon Euro’luk Loto Ödülü Hala Sahipsiz
Bölge halkına yönelik bir çağrıda bulunan Lotto Rheinland-Pfalz şirketi, özellikle Zweibrücken ve çevresinde yaşayan vatandaşları, ellerinde bulunan 2022 Yılbaşı Milyonu piyangosu biletlerini kontrol etmeye davet ediyor. Kazananın ödülünü talep etmek için herhangi bir Lotto Rheinland-Pfalz kabul noktasına başvurması gerekiyor.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Almanya’da Sel: Polis Yeni Ölümler Bildirdi ++ Genç İtfaiyeci (22) Trajedisi

Almanya'da meydana gelen şiddetli hava olayları ciddi sellere neden oldu. ...

Almanya’yı Vuran Sel: İkinci Dalga Alarmı – Yolcu Gemisi Tahliye Edildi – Ölü Sayısı Artıyor

Almanya’daki sel felaketi devam ediyor. Güney bölgeleri fırtınalardan en çok ...

Almanya’da 6-7 Euro olan Döner Fiyatlarına Müdahale: Fiyatlar 4,90 Euro’ya Düşürülsün Önerisi

Almanya'da hızla yükselen döner fiyatlarına karşı Die Linke partisi, döner ...

Bu büyük ödülün kazananı tarafından talep edilmesi için belirlenen son tarih 31 Aralık 2026. Eğer bu tarihe kadar kazanan kişi ortaya çıkmaz ve ödülünü talep etmezse, 1 milyon Euro’luk bu büyük ödül sahipsiz kalacak. Lotto Rheinland-Pfalz, bölge halkını ellerindeki biletleri dikkatle incelemeye ve bu nadir fırsatı kaçırmamaya çağırıyor.

Yayınlama: 30.11.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.