avusturya viyana enerji yardım ams ma40 ikramiye bonus emekli ev yardımı avusturya haberleri viyana haberleri

Viyana Simmering’de 22 Yaşındaki Türk Vatandaşı Okulun Önünde Çevreye Bağırarak Saldırdı

Viyana’nın Simmering bölgesinde bir okulun önünde 22 yaşındaki bir Türk vatandaşı olduğu iddia edilen bir adam, yüksek sesle bağırarak ve çevreye saldırarak taşkınlık yaptı. Olaya müdahale eden Kaiser-Ebersdorfer-Straße Polis İstasyonu memurları, şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltı sırasında bir polis memuru ve bir tanık yaralandı.

Viyana Simmering’de 22 Yaşındaki Türk Vatandaşı Okulun Önünde Çevreye Bağırarak Saldırdı

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana’nın Simmering bölgesinde bir okulun önünde meydana gelen olayda, şiddetli bir karışıklığa neden oldu. 22 yaşındaki bir Türk vatandaşı olduğu iddia edilen bir adam, cuma öğlen saatlerinde okulun önünde yüksek sesle bağırdı ve çevreye rahatsızlık verdi.

38 yaşındaki bir adam, iki çocuğuyla birlikte okulun önündeyken, gürültülü davranış sergileyen şahsın sakinleşmesini istedi. Ancak bu istek, saldırgana saldırması için bir neden oldu. Olaya tanık olan 36 yaşındaki bir kişi araya girdiğinde, saldırgan ona da saldırmış olabilir.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya Yolunda Tatil Draması: Aile Çocuğunu Benzin İstasyonunda Unuttu

Tatile giderken yaşanan ilginç bir olay: Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinden bir ...

Viyana’dan Kadınlara Destek: İşe Dönmek İsteyenlere Aylık 300 Euro Eğitim Yardımı!

2025 sonbaharından itibaren, Viyana Belediyesi işe geri dönmek isteyen kadınlar ...

Avusturya’da Market Sepeti El Yakıyor! Temel Gıda Fiyatları 10 Yılda Yüzde 100’e Yaklaştı

Avusturya’da vatandaşın bütçesini zorlayan gıda fiyatları, son on yılda adeta ...

Vienna-Simmering’de Şiddetli Olay: Genç Adam Polis Tarafından Gözaltına Alındı
Kaiser-Ebersdorfer-Straße Polis İstasyonu memurları olay yerine geldiğinde, şüpheli kaçmaya çalıştı. Ancak polisler tarafından durduruldu ve gözaltına alındı. Gözaltına alınma sırasında, adam polis memurlarına saldırdı ve bir polis memurunu yüzünden yaraladı. Ayrıca, 36 yaşındaki tanık da bacak bölgesinden yaralandı ve hastanede tedavi edilmesi gerekti.

Şüphelinin saldırgan davranışları nedeniyle henüz bir ifade alınamadı. Bu olay, bölgedeki güvenlik ve kamu düzeni ile ilgili endişeleri artırdı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve şüphelinin sorgulanması için gerekli adımların atılacağını bildirdi.

 - Avusturya
Yayınlama: 18.11.2023