avusturya viyana enerji yardım ams ma40 ikramiye bonus emekli ev yardımı avusturya haberleri viyana haberleri

18.Viyana’da Çocuk Kaçırma Girişimi Önlendi, Şüpheli Serbest Bırakıldı

15 Kasım 2023’te Viyana’nın 18. bölgesinde, Park Yeri Denetim Grubu (PÜG) bir görevlisi, yüksek sesle bağıran bir adamın 7 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırmaya çalıştığını fark ederek müdahale etti. Görevlinin polisi bilgilendirmesi ve şüphelinin pasaportunu teslim etmesinin ardından, adam serbest bırakıldı. 54 yaşındaki Avusturya vatandaşı şüpheli, psikolojik sorunlar nedeniyle geçmişte polis kayıtlarında yer almıştı.

18.Viyana’da Çocuk Kaçırma Girişimi Önlendi, Şüpheli Serbest Bırakıldı

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana’nın 18. bölgesi Währinger Caddesi’nde 15 Kasım 2023 sabahı saat 08:15 civarında yaşanan bir olay, Park Yeri Denetim Grubu (PÜG) bir görevlisinin dikkati sayesinde büyük bir tehlikenin önlenmesine neden oldu. Görevli, yüksek sesle bağıran ve bir annenin 7 yaşındaki kızını kaçırmaya çalışan bir adamı fark edince koruyucu bir şekilde araya girdi.

Çocuk Kaçırma Girişimi Önlendi, Şüpheli Serbest Bırakıldı
Kontrol görevlisi hızla polisi bilgilendirdi ve bu sırada adam, anneden ve çocuktan vazgeçti. Şüpheli, kaçmadan önce kimlik tespiti yapılabilmesi için gönüllü olarak pasaportunu teslim etti. 54 yaşındaki Avusturya vatandaşı olan adam, daha önce psikolojik sorunlar nedeniyle polis kayıtlarında yer alıyordu.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Yeni Evlilik Reformu: 18 Yaş Altına ve Akraba Evliliğine Yasak Geliyor

Avusturya'da hükümet, evlilik yasalarında köklü bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Yeni ...

Viyana’da 11 Çocuklu Suriyeli Aile Ayda 9.000 Euro Sosyal Yardım Alıyor

Avusturya’nın başkenti Viyana’da yaşayan 11 çocuklu Suriyeli bir ailenin devletten ...

Avusturya’da 1 Nisan’da Emekli Oldu, 875 Euro Kaybetti! Altıda Bir Kuralı Yüzünden Mağdur Oldu

Emekliliğini heyecanla bekleyen Walter P. isimli 63 yaşındaki Viyanalı, 1 ...

Viyana Favoriten’de 25 Yaşındaki Suriyeli, 13 Yaşındaki Çocuğu Darp Edip Gasp Etti

Viyana'nın 10. bölgesi Favoriten’de çarşamba günü yaşanan bir olayda, 25 ...

Viyana Savcılığı’nın talimatıyla, şüpheli şüpheli cebir ve özgürlüğü kısıtlama suçlamalarıyla serbest bırakıldı. Olay, toplumda güvenlik ve çocuk koruması konularında endişelere yol açtı. Yetkililer, bu tür olayların önlenmesi ve güvenliğin sağlanması için gerekli tedbirleri almayı sürdürüyor.

 - Avusturya
Yayınlama: 18.11.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.