Viyana’da Yoldan Geçenlere Ateş Açan Şüphelilerden Biri Yakalandı

Viyana’nın Landstraße bölgesinde, Pazartesi akşamı yoldan geçenlere rastgele ateş açan üç kişiden biri, polis operasyonu sonucu yakalandı. Olay, saat 20.00 civarında Stadtpark yakınlarında meydana geldi. 17 yaşındaki şüpheli, yanında bir korkuluk tabancası ile Wien Mitte istasyonu civarında gözaltına alındı. Diğer iki şüphelinin aranmasına devam ediliyor.

Viyana’da Yoldan Geçenlere Ateş Açan Şüphelilerden Biri Yakalandı

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana’nın Landstraße bölgesinde, Stadtpark yakınlarında meydana gelen olay, Pazartesi akşamı saat 20.00 sıralarında yaşandı. Üç erkek şüphelinin, rastgele seçtikleri yoldan geçen insanlara korkuluk tabancasıyla ateş açtığı bildirildi. Olayı gözlemleyen bir bankanın güvenlik görevlisi, hemen polise haber verdi.

Olaya müdahale eden Landstraße Şehir Polis Komutanlığı ekipleri ve WEGA özel harekat birimleri, şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir arama operasyonu başlattı. Bu operasyon sırasında, 17 yaşındaki bir genç, Wien Mitte istasyonu civarında yakalandı. Genç şüphelinin yanında bir korkuluk tabancası bulundu ve üzerine kayıtlı bir silah taşıma yasağı olduğu ortaya çıktı.

Olayın ardındaki motiv henüz tam olarak belirlenemedi. Gözaltına alınan genç şüphelinin sorgusu beklenirken, diğer iki şüphelinin bulunması için çalışmalar devam ediyor. Polis, olayın nedenine ilişkin daha fazla bilgi edinmek için geniş çaplı bir soruşturma yürütüyor.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Enflasyon Düşüyor: 2024 Mayıs Ayında Yüzde 3,3’e Geriledi

Avusturya'da enflasyon düşüş eğilimini sürdürüyor ve Mayıs ayında yüzde 3,3'e ...

Avusturya’da özel ev kiraları yüzde 9 arttı, konut fiyatları ise yüzde 2,6 düştü

Statistik Austria'ya göre, Avusturya'da özel ev kiraları 2022'ye göre yüzde ...

Viyana’da Galatasaray’ın Şampiyonluk Kutlamaları Başladı

Galatasaray, Konyaspor'u 3-1 yenerek Süper Lig şampiyonu oldu ve 24. ...

Viyana’nın Favoriten Bölgesinde Yine Olay: Polis Memuru Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Viyana'nın Favoriten bölgesinde, 41 yaşındaki Ürdün vatandaşı bir adam, bıçakla ...

Yayınlama: 13.02.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.