Viyana’da vahşet! Hayvanat bahçesinde 2 koyunu kesip etlerini alıp kaçtılar

Viyana-Donaustadt’taki Hirschstetten Hayvanat Bahçesi’nde bir çalışan korkunç bir keşifte bulundu: iki koyun öldürüldü, bilinmeyen failler koyunların etlerini alıp kaçtılar.


Viyana’da vahşet! Hayvanat bahçesinde 2 koyunu kesip etlerini alıp kaçtılar

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana-Donaustadt’taki Hirschstetten çiçek bahçelerinin küçük hayvanat bahçesinde geçen hafta iki koyun bulundu.

Viyana Parkı’nda öldürülen koyunlar: Failler “yenilebilir et” çaldı
Belediye bahçelerinin (MA 42) bir çalışanı 18 Ocak’ta şikayette bulundu, polis Çarşamba günü “Kronen Zeitung” gazetesindeki bir raporda doğruladı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya Başbakanı’ndan Ucuz Elektrik Müjdesi: Kilovat Saat 10 Sentin Altına Düşüyor

Avusturya’da elektrik fiyatlarının düşmesi bekleniyor. Devlet enerji şirketi Verbund, Mart ...

Avusturya’da FPÖ’den ORF Maaşlarına Tepki: Ortalama Aylık Maaş 7.140 Euro Brüt

Avusturya'da FPÖ Genel Sekreteri ve Medya Sözcüsü Christian Hafenecker, hane ...

Viyana’da Kira Krizine Karşı Radikal Adım: Belediye Evlerinde Kuralları Değişiyor

Viyana Belediyesi, özel kampanyalar ve yeni bir tahsis modeliyle daha ...

Avusturya’da Sıkı Tasarrufa Rağmen 250 Euro Isınma Desteği – Heizkostenzuschuss

Sıkı tasarruf önlemlerine rağmen Salzburg eyaletinde belirli gelir sınırları içinde ...

Polis sözcüsü Barbara Gass, “Bilinmeyen fail (ler) koyunların başını, kürkünü ve bağırsaklarını ahırların yakınında bıraktı ve yenilebilir eti çaldı” dedi.


Şüphelilere dair kanıt yok: Soruşturmalar devam ediyor

Sözcü, bilinmeyen failler tarafından hayvan zulmü şüphesiyle soruşturulduğunu açıkladı. Şu anda şüpheli veya şüphelilere dair bir kanıt yok.

Parkın açık alanları Ekim sonundan itibaren ziyaretçilere kapatıldı. Koyunlara ek olarak, entegre Hirschstetten Hayvanat Bahçesi ayrıca Avrupa yaban kedilerini, tavşanları ve çeşitli sürüngenleri barındırır. Viyana şehir bahçeleri, “Krone” ye göre bir “iğrenç olay” dan bahsediyordu. Güvenlik kullanımını kontrol edilecek.

 

 

Yayınlama: 27.01.2021