Viyana’da Üç Aylık Bebeğin Trajik Ölümü: Ebeveynler Tutuklandı

Viyana’da, geçen Salı günü hayatını kaybeden üç aylık bir bebeğin ebeveynleri, çocuğun ölümüyle ilgili olarak tutuklama kararı alındı. Bebeğin, muhtemelen sarsıntı sonucu yaşamını yitirdiği belirtilirken, ebeveynlerin cinayet şüphesiyle soruşturulduğu açıklandı.

Viyana’da Üç Aylık Bebeğin Trajik Ölümü: Ebeveynler Tutuklandı

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana Eyalet Mahkemesi, geçen hafta üç aylık bir bebeğin ölümüne ilişkin dramatik olayın ardından, bebeğin 29 yaşındaki babası ve 26 yaşındaki annesi hakkında tutuklama kararı verdi. Mahkeme sözcüsü Christina Salzborn, tutukluluk kararının, kaçma riski ve suç işleme ihtimaline dayandırıldığını belirtti.

Olay, bebeğin annesi tarafından 3 Şubat’ta gece saatlerinde bir hastaneye getirilmesiyle ortaya çıktı. Bebeğin, sarsıntı sonucu beyninde meydana gelen yaralanmalar ve kırık kaburgalarıyla kötüye kullanıldığından şüphelenildi. Tıbbi müdahalelere rağmen, bebeğin beyin fonksiyonlarının kaybolduğu ve Salı günü yaşam destek cihazlarının kapatılmasıyla hayatını kaybettiği açıklandı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Viyana’da Akaryakıt Fiyatları yükseldi: 106 Günde Benzine 18 Cent, Motorine ise 9 Cent Zam

Akaryakıt fiyatlarında tabelalar değişti. Peki 17 Nisan 2024 Çarşamba günü ...

Avusturya’da enflasyon düşüyor: Şubat ayında %4,3 olan enflasyon, Mart ayında %4,1’e geriledi

Mart ayında Avusturya'da enflasyon oranı %4,1'e düşerek, önceki ayki %4,3 ...

Ebeveynler, geçen Perşembe günü tutuklanarak Josefstadt Cezaevine gönderildi. Savcılık, bebeğin ölümüyle ilgili olarak cinayet şüphesiyle soruşturma başlattı. Şimdiye kadar, annenin ifade vermeyi reddettiği, babanın ise çocuğun yaralanmalarını açıklayamadığı bildirildi.

Yayınlama: 12.02.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.