Viyana’da başından vurulan kadın hayatını kaybetti

Perşembe akşamı 20.Viyana-Brigittenau bölgesinde eski eşi tarafından bir kadın ayağından ve başından vuruldu.

Viyana’da başından vurulan kadın hayatını kaybetti

UTKAN HABER (Viyana) – 29 nisan 2021 perşembe akşamı Viyana’nın 20. bölgesindeki Winarskystraße’deki bir topluluk binası olan Winarskyhof’taki eski eşinin apartmanına geldiği ve kadını silahla tehdit ettiği söyleniyor. Bir tanık bunu duydu ve polisi aradı. İlk acil durum saat 20.00’den kısa bir süre önce acil servislere ulaştı, tanık tehdidi bildirdi ve şimdi evden kaçtığını söyledi. Bir veya iki dakika sonra, vurulan bir sonraki acil durum çağrısı geldi.

42 yaşındaki bir adam eski eşi veya hayat arkadaşı olan kadını ayağından ve başından vuruldu.

Acil servisler geldiğinde, 35 yaşındaki kadın yerde hareketsiz yatıyordu. Kadın başından ve ayağından kurşunla yaralandı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya FPÖ Lideri Kickl: “Yasadışı Göçe Sıfır Tolerans, Kesin Geri Gönderim Şart!”

FPÖ Lideri Herbert Kickl, göç ve iltica politikalarına ilişkin yaptığı ...

Austurya Vorarlberg’de Silahlı Dehşet: Evde Peş Peşe Silah Sesleri! 2 Ölü, Cobra’dan Büyük Operasyon

Vorarlberg’de Perşembe akşamı yaşanan silahlı saldırı büyük bir polis operasyonuna ...

Avusturya’da 284.000 Hane Daha Ucuza Elektrik Alacak: “Ucuz Elektrik Yasası” Meclisten Geçiyor

Avusturya’da uzun süredir tartışılan Elektrizitätswirtschaftsgesetz (ElWG), yani kamuoyunda bilinen adıyla ...

Viyana FPÖ’den Kırmızı Alarm: “Şehir Çöküyor, Borçlar Patlıyor! Suçlu Ludwig!”

Viyana siyasetinde bugün adeta deprem etkisi yaratan açıklamalar geldi. FPÖ ...

35 yaşındaki kadın , başlangıçta başından ve ayağından kurşun yaralarıyla hastaneye kaldırıldı. 42 yaşındaki fail, apartmanın avlusunda gözaltına alındı. Ağır bir şekilde sarhoştu ve ayrıca bir hastaneye kaldırıldı.

Kadının 13 yaşında bir kızı ve bir buçuk yaşında bir bebeği olduğu gelen bilgiler arasında.

Bir kadının bu yıl bir partner tarafından dokuzuncu öldürülmesi
Avusturya’da 2021 yılında 10.kadın cinayeti işlendi, 9 kadın eski eşi,eşi veya sevgili tarafından öldürüldü.

Sadece geçen hafta Çarşamba günü, 65 yaşındaki bir adam 64 yaşındaki ortağını Neulengbach’da (St. Pölten-Land bölgesi) öldürdü. Adam itiraf etti ve gözaltında. Sonuç olarak, muhalefet ve kadın yardım kuruluşları kadına yönelik şiddetin daha fazla önlenmesi çağrısında bulundu.

Yayınlama: 30.04.2021