Viyana’da 48 yaşındaki bir kadın sevgilisini dövüp kapıyı kitledi! Yaralı adamın imdadına Polis yetişti

57 yaşındaki bir adam sevgilisi tarafından dövüldü ve odaya kitlendi.

Viyana’da 48 yaşındaki bir kadın sevgilisini dövüp kapıyı kitledi! Yaralı adamın imdadına Polis yetişti

UTKAN HABER (Viyana) – Olay, 6 Şubat 2022 Pazar gecesi saat 23:00 sularında Viyana-Brigittenau’da bulunan bir dairede yaşandı.57 yaşındaki bir adam, kız arkadaşının kendisine vurup yaraladığı için saat 23.00 sıralarında polise haber ihbarda bulunmuş.Yetkililer, 48 yaşındaki kadın daire kapısını kilitlemiş ve anahtarı saklamış olması nedeniyle başlangıçta sadece pencereden yaralı adamla konuşabildiler.

Kurban (57), saldırganın kapıyı kilitleyip anahtarı saklaması nedeniyle mahsur kaldı.
 

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Elektrik Desteği: Haneler Yıllık Yaklaşık 60 Avro Tasarruf Edecek

Avusturya Başbakanı Christian Stocker, 500 milyon avroluk bir paketle elektrik ...

Viyana’da Zamlar Durmuyor: Yıllık Park Ücreti 120 Avrodan 156 Avroya Yükseliyor

1 Ocak 2026’dan itibaren Viyana’da birçok ücret ve harç önemli ...

Viyana’da Köpek Vergisine Büyük Zam: İlk Köpek İçin Yıllık Ücret 120 Avroya Çıkıyor

1 Ocak 2026’dan itibaren Viyana’da birçok ücret ve harç önemli ...



Kız arkadaşı tarafından dövülen ve eve kilitlenen adamı WEGA polisi kurtardı

48 yaşındaki dairenin kapısını açmayı reddettiği için WEGA apartman kapısını kırarak açmak zorunda kaldı. Kafasında çatlaklar ve çok sayıda morluk bulunan kurban ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.Çiftin alkol aldıklarının belli olduğu açıklandı.

Kadın hakkında yasaklama kararı çıkarıldı

Polis memurları, 48 yaşındaki kadın apartmandan uzaklaştırıldı ve içeri girip yaklaşması yasaklandı.

Şiddet mağdurları için bir irtibat noktası

Viyana polisi, her şiddet mağduru için temas noktası olduklarını ve şiddetin hiçbir biçimine müsamaha göstermediğini vurguluyor. Şiddet algılayan veya şiddete maruz kalan kişiler her an polis acil numarası 133’e ulaşabilir.Viyana Müdahale Merkezi (01/585 32 88) ve Erkekler Danışma Merkezi (01/603 28 28) de yardım ve bilgi sunmaktadır. Viyana Eyaleti Kriminal Polis Bürosu, suç önleme, ayrıca 0800/216346 yardım hattında tavsiyeler sunar.)

Resim: Polizei Wien

Yayınlama: 07.02.2022