Viyana’da 100 Euro’ya Kadar Onarım Bonus Başvuruları Bugün Başladı

Viyana Şehri Çevre Koruma’nın “Viyana Tamir Ediyor – Viyana Onarım Kuponu” programı, 21 Mayıs 2024’te başladı. Bu kuponlar, elektronik cihazlar hariç, mobilya, spor ekipmanları ve giysiler gibi eşyaların onarımı için %50 indirim sunarak, onarım masraflarının en fazla 100 Euro’sunu karşılıyor.

Viyana’da 100 Euro’ya Kadar Onarım Bonus Başvuruları Bugün Başladı

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana Şehri Çevre Koruma’nın “Viyana Tamir Ediyor – Viyana Onarım Kuponu” programı, şehirde onarım yapmayı daha ekonomik hale getiriyor. Bugüne kadar birçok kampanya dönemi gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören programın yeni dönemi, 21 Mayıs 2024’te başlıyor. Bu tarihten itibaren onarım kuponları tekrar indirilebilecek ve onarım ağına katılan işletmelere götürülebilecektir.

Viyana Onarım Kuponu Nasıl Çalışır?
Viyana Onarım Kuponu, ELEKTRONİK CİHAZLAR HARİÇ tüm onarım türleri için kullanılabilir. Örneğin, mobilya, spor ekipmanları, giysiler gibi eşyaların onarımı için geçerlidir. Her onarım kuponu, onarım masraflarının %50’sini karşılar ve brüt onarım maliyetinin en fazla 100 Euro’sunu kapsar. Eğer onarım yapılmasına karar verilmezse, bir maliyet tahmininin hazırlanması brüt olarak en fazla 55 Euro’ya kadar desteklenir. Destek miktarı doğrudan fatura üzerinden düşülür, ödeme için başvuru yapmanız gerekmez.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’da Galatasaray’ın Şampiyonluk Kutlamaları Başladı

Galatasaray, Konyaspor'u 3-1 yenerek Süper Lig şampiyonu oldu ve 24. ...

Viyana’nın Favoriten Bölgesinde Yine Olay: Polis Memuru Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Viyana'nın Favoriten bölgesinde, 41 yaşındaki Ürdün vatandaşı bir adam, bıçakla ...

Viyana Havalimanı’nda Bir Kadının Valizinden 400 Karton Sigara Çıktı: 38 Bin Euro Ceza Kesilme İhtimali Var

Viyana Schwechat Havalimanı'nda rutin bir kontrol sırasında Nijerya'dan gelen 59 ...

Zorunlu Eğitim Okullarında Alarm: Öğrenciler Almanca Konuşmuyor, Öğretmenler Viyana’dan Kaçıyor

Viyana'daki zorunlu eğitim okullarında her on öğrenciden yedisi günlük yaşamında ...

Her onarım durumu için yalnızca bir onarım kuponu kullanılabilir, ancak bir onarım durumu birden fazla eşyanın onarımını içerebilir.

Onarım Teşvikini Kullanmak Çok Basit
21 Mayıs 2024’ten itibaren, Viyana Onarım Kuponunu mein.wien.gv.at/wienerreparaturbon adresinden kayıt olduktan sonra indirebilir ve ardından ortak iş yerinde onarım siparişi verilirken hemen kullanabilirsiniz. Kupon üzerinde, eşyanın onarımının sipariş edilmesi gereken son tarihi belirten bir son kullanma tarihi bulunmaktadır.

Katılımcı İşletmeler
Viyana Onarım Kuponu, teşvik programına katılan Viyana Onarım Ağı’na ait işletmelerde kullanılabilir. Bu işletmelerin ve hangi eşyaları onardıklarının listesini ilgili web sitesinde bulabilirsiniz.

Viyana Onarım Kuponunu 21 Mayıs 2024’ten itibaren yalnızca Viyana Onarım Ağı üyesi işletmelerde onarımlar için kullanabilirsiniz – örneğin spor ekipmanları, mobilyalar, giysiler ve daha fazlası için. ELEKTRİKLİ CİHAZLAR HARİÇ!

  • Onarımda %50’ye varan indirim
  • Onarım başına en fazla 100 Euro destek
  • Onarım yapılmaması durumunda, maliyet tahmininin hazırlanması için brüt olarak en fazla 55 Euro

Viyana Onarım Kuponu, fatura düzenlenmeden önce onarım işletmesinde kullanılmalıdır. Viyana Onarım Ağı’na ait hangi işletmelerde Viyana Onarım Kuponunu kullanabileceğinizi web sitesinde görebilirsiniz. Bu işletmelerden bazılarında elektronik cihazlar için Avusturya genelinde geçerli olan Onarım Bonusu’nu da kullanabilirsiniz. Bu bonus için farklı teşvik şartları geçerlidir.

Michael Ludwig – Belediye Başkanı
“Size her zaman iyi hizmet eden ve gönlünüze yakın olan eşyaları atmak zorunda değilsiniz. Bu eşyaları, Viyana Onarım Ağı ortak işletmelerimizde yeniden onarmanızda size yardımcı oluyoruz. Viyana Onarım Kuponu, şehrimizdeki değer yaratma sürecine olan yüksek değerimizin bir sonucudur. Onarım, yerel ekonomik döngüleri güçlendirir, küçük ve büyük işletmeleri destekler, istihdamı sağlar ve kaynak tasarruflu bir yaşam tarzı bilincini teşvik eder.” diye açıklama yaptı.

Yayınlama: 21.05.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.