avusturya viyana enerji yardım ams ma40 ikramiye bonus emekli ev yardımı avusturya haberleri viyana haberleri

Viyana Praterstern’de Maç Sonrası Türk ve Suriyeli Gruplar Arasında Çıkan Kavgada Beş Kişi Yaralandı


Viyana’nın Praterstern bölgesinde, Türkiye-Avusturya milli futbol maçının ardından Türk ve Suriyeli gruplar arasında çıkan kavgada beş kişi yaralandı.

Viyana Praterstern’de Maç Sonrası Türk ve Suriyeli Gruplar Arasında Çıkan Kavgada Beş Kişi Yaralandı


UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya medyasının haberine göre 26 Mart 2024 Salı gecesi, Türkiye ile Avusturya arasında oynanan milli futbol maçının ardından, Viyana’nın Praterstern bölgesinde Türk taraftarlar ile bir grup Suriyeli arasında şiddetli bir kavga çıktı. Olay, beş kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.

Polis raporlarına göre, kavganın tam nedeni henüz netleşmemiş olmakla birlikte, Türk futbol taraftarlarının Happel Stadyumu’ndaki mağlubiyetin ardından gergin ruh hali ile bağlantılı olabilir. Praterstern, birçok insanın evlerine dönüş yolunda uğradığı bir yer olup, bazılarının U2’den inip U1 ile Favoriten bölgesine geçmek için kullandıkları bir geçiş noktasıdır.

Olay, yerel saatle 23:00’ten kısa bir süre önce, S-Bahn ve metro salonunda ve ardından bir fast food restoranının önünde yaşandı. Kavga, her iki gruptan da 17 kişinin karışmasıyla büyüdü ve sonuçta beş erkek yaralandı. Viyana Mesleki Kurtarma Servisi’ne göre, yaralılardan dördü hastaneye kaldırılmak zorunda kaldı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’da Suriyeli Aileye Şok Yardım! Sadece Çocuklar İçin Her Ay 3.590 Euro Asgari Geçim Desteği!

Viyana'da "Heute" gazetesi tarafından yapılan araştırma, Viyana’da yaşayan 11 çocuklu ...

Avusturya Eski Şansölyesi Derin Nefes Aldı: Yüksek Mahkeme Kurz’u Suçsuz Buldu!

Pazartesi günü Viyana Adalet Sarayı’nda, eski Avusturya Şansölyesi Sebastian Kurz’un ...

9.000 Euro Sosyal Yardım Alan Mülteci Ailesi Ortalığı Karıştırdı! Avusturya’da Yeni Sert Önlemler Yolda!

Avusturya'da Sığınmacılara yönelik sosyal yardım kuralları yeniden gündemde. Hangi düzenlemelerin ...

Polis olay yerine vardığında, 22 yaşında bir Suriyeli gencin başından kanlar içinde yerde yattığı görüldü. Ayrıca bir Avusturya-Türk, yüzündeki biber gazı kaynaklı yaralanmalardan şikayetçi oldu. İki diğer Arap genç de, belirlenemeyen yaralanmalar nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Kavganın detayları ve kesin sebepleri hakkında daha fazla araştırma yapılması gerektiği belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

 - Avusturya
Yayınlama: 28.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.