avusturya viyana enerji yardım ams ma40 ikramiye bonus emekli ev yardımı avusturya haberleri viyana haberleri

Üç Yaralı: Suriyeli Aile Viyana’da Polis Memurlarına Saldırdı

Üç Yaralı: Suriyeli Aile Viyana’da Polis Memurlarına Saldırdı

1 Mayıs’ta Viyana’nın Leopoldstadt semtinde bulunan bir polis karakolunda sıra dışı ve aynı zamanda üzücü bir olay yaşandı. Öğleden sonra saat 14.40 civarında, 54 yaşındaki bir adam karakola gelerek 15 yaşındaki oğlunun kaybolduğunu bildirdi. Polis memurları, kayıp bildirimi doğrultusunda gerekli resmi işlemleri yaptı ve arama sürecini başlattı.

Ancak olay birkaç saat sonra beklenmedik bir şekilde tırmandı. Aynı adam bu kez 15 yaşındaki oğlu ve 18 yaşındaki diğer oğluyla birlikte karakola geri döndü ve kayıp ilanını geri çekmek istedi. Yapılan görüşme sırasında 15 yaşındaki genç (yetkililer tarafından Suriyeli olarak belirtildi), polisle iş birliği yapmadı ve agresif tavırlar sergileyerek hızla karakoldan çıkmak istedi.

Polis memurları, gencin çıkışını engellemeye çalıştığında olay kontrolden çıktı. 54 yaşındaki baba müdahale ederek memurlara fiziksel saldırıda bulundu. Bunun üzerine olay yerindeki üç aile üyesi birlikte hareket ederek memurlara fiziksel şiddet uyguladı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’da Şok Karar! Bu Bonus Artık Verilmeyecek

Viyana, Avusturya’da artırılmış eğitim ödeneğini kaldıran ilk eyalet oldu. Uygulama ...

Avusturya’da Türk Aileden Şok Dava: DNA Testi Üç Kızın Babasının Farklı Olduğunu Ortaya Çıkardı

Avusturya’nın Vorarlberg eyaletinde yaşayan Türk kökenli bir aile, Steiermark’ta görev ...

Avusturya A4 Otoyolunda İki Ayrı Operasyonda 46.800 Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Avusturya Gümrük Müdürlüğü (Zollamt Österreich), kaçak sigara ticaretine karşı A4 ...

Viyana’da Mindestsicherung Alarmı: Başkan Ludwig’den “Tüm Alanlarda Tasarruf” Uyarısı!

Avusturya’nın başkenti Viyana’da SPÖ ile NEOS arasında kurulan yeni koalisyon, ...

Saldırı sonucunda üç polis memuru yaralandı; iki polis memuru görevine devam edemeyecek durumdaydı. Olay sonrasında aile üyeleri “devlet otoritesine direnme” suçlamasıyla gözaltına alındı. Viyana Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla baba ve iki oğlu hakkında yasal işlem başlatıldı.

 - Avusturya
Yayınlama: 02.05.2025
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.