Türkiye-Avusturya Maçı Biletleri Tükendi! Karaborsada 60-100 Euro Arasında Satılıyor

26 Mart 2024 tarihinde Viyana’da oynanacak Avusturya – Türkiye A Millî Futbol Takımı maçının biletlerinin tükendiği bildirildi. Biletlerin tükenmesi üzerine, karaborsada bilet fiyatları 60 ile 100 Euro arasında değişen miktarlarda satışa sunuluyor.


Türkiye-Avusturya Maçı Biletleri Tükendi! Karaborsada 60-100 Euro Arasında Satılıyor

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana’da gerçekleştirilecek olan Avusturya – Türkiye A Millî Futbol Takımı karşılaşmasının biletleri, satışa sunulduğu andan itibaren büyük bir ilgi gördü ve kısa sürede tükendi. Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği bu önemli karşılaşmanın biletleri şimdi karaborsada 60 ile 100 Euro arasında fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Avusturya – Türkiye Maçının Biletleri Tükendi, Karaborsada Yüksek Fiyatlara Satılıyor
Online satış mağazası willhaben üzerinde karaborsaya düşen biletler, özellikle Türk taraftarların yoğun ilgisini çekti. Ernst Happel Stadyumu’nda 26 Mart 2024 Salı günü saat 20:45’te gerçekleşecek olan 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri hazırlık maçı için misafir taraftarlara ayrılan A ve F bloklarının biletleri, 38 Euro’dan satışa sunulmuştu ancak şimdi çok daha yüksek fiyatlarla alıcı buluyor.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturyalı 92 Yaşındaki Milyoner Lugner 6.Kez Dünya Evine Giriyor

Avusturya'nın tanınmış iş insanı Richard Lugner, 92 yaşında altıncı evliliğine ...

2024 Yılında ORF’ye Kaydolan Viyanalı Kadının Hesabından 1.094 Euro Kesildi

Viyanalı bir kadın, ORF ev hanehalkı vergisi için kaydını yaptırdıktan ...

Avusturya’da Cennet Gibi Hayat: 56 Yaşındaki Adam 10 Yıldır İşsiz ve İşsizlik Maaşı Alıyor!

Avusturya'da işsizlik oranları artarken, uzun süreli işsizlerin yaşadığı zorluklar da ...

Maç Detayları ve Bilet Fiyatları
Ernst Happel Stadyumu’ndaki maç, hem Avusturya Millî Takımı hem de Türkiye A Millî Takımı için Almanya’da düzenlenecek olan Futbol Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde ciddi bir prova niteliği taşıyor. Maçın bilet fiyatları 38 Euro’dan  satılırken, çocuklar için biletler 16 Euro’dan başlıyor. VIP biletler için ise özel talepler vip@oefb.at adresine yapılabiliyor.

Takımların Hazırlıkları
Ralf Rangnick yönetimindeki Avusturya Millî Takımı, bu önemli karşılaşmadan önce 23 Mart’ta Bratislava’da Slovakya ile bir hazırlık maçı daha yapacak ve ardından Marbella’da bir eğitim kampına katılacak. Türkiye A Millî Takımı ise, Şenol Güneş yönetiminde, uluslararası arenada kendini sınamak ve EURO 2024 öncesi takımın hazır olup olmadığını değerlendirmek amacıyla bu maçta sahada olacak.

Yayınlama: 20.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.