Selfie Merakı 6 Yılda 259 Can Aldı!

BBC’de yer alan habere göre, 2011-2017 yıllarını kapsayan bir araştırmaya göre, dünyanın farklı yerlerinde 259 kişi öz çekim yaparken öldü.

Selfie Merakı 6 Yılda 259 Can Aldı!

Dünya genelinde 259 kişi öz çekim (selfie) yapmak isterken yaşamını yitirdi.

BBC’de yer alan habere göre, 2011-2017 yıllarını kapsayan bir araştırmaya göre, dünyanın farklı yerlerinde 259 kişi öz çekim yaparken öldü.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İsviçre’de Enflasyon Kasım Ayında Yüzde 0’a Geriledi

İsviçre’de enflasyon kasım ayında yeniden düşüş göstererek yıllık bazda yüzde ...

Avrupa’da Sigara Fiyatlarına Tarihi Darbe: Yüzde 132 Dev Zam Kapıda!

Avrupa Birliği, snus ve ısıtılmış tütün ürünleri gibi alternatif tütün ...

Gümrükte Yakalandı: Çalınan Takılar Ekmek İçine Gizlenmiş

İsviçre’den Vorarlberg’e geçmek isteyen iki Rumen için talihsiz bir olay ...

Araştırmada, insanların sosyal medya hesaplarında beğeni toplamak için yüksek bölgelerde öz çekim yaparak hayatlarını riske attığı vurgulandı. Öte yandan, son yıllarda artan öz çekim yaparken ölümlerin çoğunun bu nedenle meydana geldiğine dikkat çekildi.

Son olarak geçen ay ABD’de 18 yaşındaki Tomer Frankfurter 250 metre yükseklikten, temmuz ayında ise 19 yaşındaki Gavin Zimmerman Avustralya’da uçurum kenarında öz çekim yaparken düşerek yaşamını yitirmişti.

Yayınlama: 06.10.2018