Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Adaylığından Çekildi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekildi. İnce, “Adaylıktan çekiliyorum. Bunu milletim için yapıyorum. Yoksa seçimi kaybettiklerinde bütün suçu bana atacaklar” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Adaylığından Çekildi

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde sabah saatlerinde kurmaylarıyla yaptığı toplantının ardından partisinin genel merkezinde açıklama yaptı.

“SON 45 GÜNDE GÖRDÜKLERİMİ 45 SENEDE GÖRMEDİM”

Hakkındaki kaset iddialarıyla ilgili sözlerine başlayan Muharrem İnce, “Son 45 günde gördüklerimi 45 senede görmedim. Sahte dekontlar, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, fotoğraflar… İsrailli bir cinsel ilişki görüntü sitesinden alıyor görüntüyü benim kelleyi kesip ortaya koyuyor FETÖ’cüler. Muhalif olmak için bunu paylaşanlar da var. Benim böyle bir görüntüm, ses kaydım yok. Özel hayatın gizliliği falan değil bu, iftira. Gerçek değil bu. T.C. Devleti benim itibarımı koruyamamıştır. Bir yurttaşının, bir cumhurbaşkanı adayının itibarını korumakla görevlidir devlet, medya, emniyet… Alenen iftira! 5 milyon dolarlık dekont. Yazıyor geçiyor adam, nerede bu savcılar?” dedi.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İsmailağa Cemaati, Cübbeli Ahmet Hoca ile Tüm Bağlarını Kestiğini Açıkladı

İsmailağa Cemaati, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ...

Avusturya ile Karşılaşacak Türkiye’nin 11’i Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları ...

Türkiye’de 1 Milyon TL’nin Aylık Getirisi 19.156 TL ile 45.808 TL arasında değişiyor

Türkiye Merkez Bankası'nın faiz oranlarını sürpriz bir şekilde artırması sonucunda, ...

“HER EVDEN MEMLEKET’E OY İSTİYORUM”

Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklayan Muharrem İnce şöyle devam etti: “Bir yandan FETÖ’cüler bir yandan PKK’lılar saldırıyor. 45 gün boyunca her gün başka bir iftira… Pazar günü sandığa gideceğiz. Memleket Partisi Türkiye’nin geleceği için önemlidir, mecliste olmalıdır. HDP var, CHP listelerindeki 77 Saadetli Gelecekli DEVAlı var. AK Parti var. Atatürkçüler azınlıkta olacak Meclis’te. Türkiye’nin sigortası Memleket Partisidir. Mutlaka o Mecliste olmalıdır. Kim saldırırsa saldırsın, istedikleri kadar montaj kaset, montaj dekont yapsınlar, Memleket’e her evden bir oy istiyorum.

“ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM”

Atılan iftiralara, ‘saraydan para aldı, görevini yapıyor çekilemez’ diyenlere, bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum. Benim bu kumpaslardan, montajlardan, sahte dekontlardan korktuğum yok. 45 gündür direniyorum. Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum. Türkiye’ye üçüncü bir seçenek önerdim. Ne cumhur ne millet tek yol memleket dedim. Atatürk’ün yolundan dedim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın.”

Yayınlama: 11.05.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.