Avusturya | Hohenems’te 82 Yaşındaki Otomobil Sürücüsü Yaya Geçidinde 15 Yaşındaki Gence Çarptı

Avusturya’nın Hohenems kentinde 82 yaşındaki bir otomobil sürücüsü, yaya geçidinde 15 yaşındaki bir genci çarparak ağır yaralanmasına neden oldu. Kaza, L190 Kaiser-Franz-Josef-Straße’de gerçekleşti ve genç, Feldkirch Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Avusturya | Hohenems’te 82 Yaşındaki Otomobil Sürücüsü Yaya Geçidinde 15 Yaşındaki Gence Çarptı

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Vorarlberg eyaletine bağlı Hohenems’te Pazartesi günü meydana gelen bir trafik kazasında 15 yaşındaki bir genç ağır yaralandı ve şu anda hastanede tedavi altında. Olay, saat 17:30 sıralarında L190 Kaiser-Franz-Josef-Straße’de, Götzis yönüne doğru seyir halinde olan 82 yaşındaki bir otomobil sürücüsünün, Bushaltestelle im Brühl’deki yaya geçidinde karşıdan karşıya geçmekte olan genci fark etmemesiyle gerçekleşti.

Kaza raporuna göre, sürücü, genç çocuğu muhtemelen aracının sağ yan aynasıyla çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç, araca çarparak birkaç metre havaya fırlatıldı ve yanındaki kaldırıma düşerek ciddi şekilde yaralandı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Avusturya’nın Niederösterreich Eyaletinde Aşırı Hız Yapan Dokuz Araca El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Avusturya’da 1 Mart 2024’ten İtibaren Polis Tarafından 21 Otomobile El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Genç, olay yerine hızla ulaşan ilk yardım ekipleri ve acil doktor tarafından müdahale edildi ve şüpheli ağır kafa yaralanmaları nedeniyle Feldkirch Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın olduğu bölge ve olayın detayları hakkında daha fazla bilgi bekleniyor.

Kaza sonucu yaralanan genç için endişeler devam ederken, 82 yaşındaki sürücünün kazadan yara almadan kurtulduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve polis, kazanın tam olarak nasıl meydana geldiğini araştırıyor.

Yayınlama: 12.12.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.